Dublă sărbătoare la Chieri. Biserica de moldoveni „Lumina Lumii” a sărbătorit ordinarea unui nou slujitor

4,050 vizualizari

ordinare chieriBiserica de moldoveni „Lumina Lumii” din Chieri, Italia a trăit bucuria ordinării unui nou slujitor în Ziua Cinzecimii. Gheoghe Balan este cel de-al doilea pastor ordinat al bisericii de moldoveni din oraşul Chieri.

Serviciul de ordinare a fost oficiat de episcopul Uniunii Bisericilor Creştine Evanghelice Baptiste (UBCEB), Ion Miron alături de preşedintele Convenţiei Baptiste Române din Italia, Sorin Olaru şi pastorul bisericii locale, Vitalie Huzun.

La sărbătoarea moldovenilor din diaspora italiană au participat fraţi şi surori de pretutindeni. Clădirea bisericii a fost arhiplină, iar bucuria acestei zile a însufleţit moldovenii aflaţi departe de casă.

Biserica „Lumina Lumii” din Chieri, Italia numără în prezent 111 membri. Este angajată în susţinerea mai mult proiecte sociale din ţară şi cel mai important, au decis împreună să susţină un misionar din Moldova. De asemenea, se implică activ în susţinerea persoanelor cu deficienţe fizice, Casa de bătrâni „Tabita” din Iabloana şi Radio Micul Samaritean.

Este important să susţineţi pe mâini de rugăciune lucrarea şi comunitatea moldovenilor din Chieri, Italia.

You may also like...