RO / RU

Un bărbat a fost reţinut pentru evanghelizare într-ul mall din New Jersey

842 vizualizari

3832071296_22592162aa_oDavid Wells, un poliţist aflat la pensie, a mers la mall-ul din Monmouth pentru a împărtăşi credinţa lui în Domnul Isus cu vizitatorii acestui centru comercial. Incredibil, dar în ţara democraţiei, paza i-a interzis să vorbească cu oamenii şi să împartă broşuri, argumentând interdicţia prin faptul că centrul comercial este o instituţie privată. 

„Pur şi simplu mă apropiam de oameni şi întrebam dacă aş putea să le pun o întrebare. Dacă ziceau că nu, nu insistam. Dacă ziceau că da, atunci îi întrebam: Credeţi D-voastră că veţi merge în cer? Răspunsul depindea de modul cum răspundeau la întrebarea mea” a spus Wells, transmite Christian News

David ştia că nu este nicio interdicţie în lege pentru acest tip de activitate în centre comerciale, deoarece aceste instituţii sunt considerate semipublice. Bărbatul a încercat să explice aceasta securităţii, care la rândul lor au chemat poliţia şi David Wells a fost arestat.

Potrivit unei decizii judecătoreşti în instanţa de stat din 1994, în cazul coaliţiei din New Jersey împotriva războiului din Orientul Mijlociu, centrele comerciale permit „Libertatea de exprimare.”

Acest eveniment a stârnit un val de uimire şi revoltă pentru mulţi. Un grup de persoane a lansat o petiţie în favoarea lui David, cerând libertatea de exprimare. Cu toate acestea, bărbatul urmează să fie judecat la data de 5 decembrie.

Tradus de Iuliana David

 

 

You may also like...