PREMIERĂ muzicală marcă Cătălin Ciuculescu Band la Chişinău

4,958 vizualizari

IMG_7512

Peste 300 de tineri din toată ţara au participat la o seară de muzică pentru suflet cu participarea trupei Cătălin Ciuculesc Band. Evenimentul a fost găzduit de Biserica “Isus Salvatorul” din Chişinău şi a marcat publicul prin simplitatea, căldura şi mesajul transmis de echipa din România. În premieră, Cătălin Ciuculescu a interpretat o piesă nouă, care va apărea pe lista melodiilor viitorului album ce va purta titlul “ALTĂ VIAŢĂ” şi va fi lansat în toamna lui 2016.

IMG_7458

Melodia “Ajută-mă Isuse” s-a născut în 2016 dintr-o experienţă personală cu Dumnezeu. “Melodia a apărut din cauza felului meu rău de a fi. Cât timp stai în umbră, ai impresia că arăţi bine, dar pe măsură ce te apropii de Dumnezeu, de Lumină, îţi dai seama cât de rău eşti. Lupta cu “noi” e dură, la mine cel puţin, aşa e. Piesa este despre mândrie, despre răul pe care îl provoacă ea, despre “omul dinlăuntru” care se bucură când e lăudat, dar reacţionează urât când e criticat şi despre inima care mă înşeală aşa des, dar mai mult decât toate astea, are legătură cu Cel care mă poate scăpa de mine însumi şi-mi poate schimba inima: ISUS. A fost scrisă în urmă cu câteva luni, semn că am multe de schimbat. Doamne-ajută!”, ne-a explicat Cătălin Ciuculescu.

Cele două ore de muzică încheiate cu un scurt mesaj au marcat tinerii din sală. Iată câteva din impresiile lor.

IMG_7523

Dorina este pentru a doua oară la o seară de muzică cu trupa Cătălin Ciuculesc Band. “A fost pur şi simplu amazing. Mi-aş fi dorit să dureze mai mult”.

Zinaida a fost prima dată la o seară de închinare cu fraţii Ciuculescu. “Chiar mi-a plăcut foarte mult cum au cântat. MI-au plăcut melodiile, a fost o seară minunată. M-a marcat melodia nouă “Ajută-mă Isuse”, vreau să o mai ascult, dar nu o găsesc nicăieri pe internet”.

Mihaela spune că a aşteptat foarte mult acest eveniment. “Mi-am dorit de mult timp să ajungă la noi, aşa că Domnul a răspuns la rugăciunea mea. Domnul să îi binecuvânteze, sunt minunaţi şi au piese binecuvântate cu un mesaj pentru suflet”.

David este şi el un lider de închinare. După seara de muzică cu Cătălin Ciuculescu Band ne-a împărtăşit: “Demult doream şi tânjeam după închinare cu stilul acesta de muzică care te duce în laudă şi închinare în prezenţa lui Dumnezeu. Sigur stilul în care au cântat anume au utilizat instrumente pentru domeniu acustic şi voci profesioniste Modu în care a ales repertoriul cântărilor şi interacţiunea cu sala a făcut o atmosferă specială în prezenţa lui Dumnezeu”, a împărtăşit David.

Doina a fost impresionată de seara de muzică. “Mi-a plăcut seara de muzică. Atmosfera de închinare, mesaj spiritual actual, băietii foarte deschişi, simpli şi smeriţi. Domnul să-i binecuvânteze! O sugestie ar fi ca data viitoare să dureze mai mult, parcă prea putin totuşi, am dori mai multă muzică şi mai multe mărturii personale; acestea întotdeauna au impact asupra publicului, mai ales că am invitat şi oameni care nu-l cunosc pe Domnul. Domnul să vă binecuvânteze!”

IMG_7527

Anna a făcut cale lungă tocmai de la Sîngerei pentru seara de muzică cu fraţii Cătălin Ciuculesc Band. “A fost o seară binecuvântată din toate punctele de vedere, dacă am venit de la Sîngerei, înseamnă că se merită și aş veni din nou dacă ar mai fi așa seri super faine, alături de oameni de calitate!”

Victor este şi el lider de închinare. Descrie seara de muzică cu fraţii Ciuculesc astfel: “Dar în cazul de față, impresiile sunt super bune! A fost una din cele mai calde şi minunate seri de tineret! Clipe de relaxare sufletească şi o încurajare foarte mare pentru mine. Prezența Duhului Sfânt m-a atins foarte plăcut prin cântările lor! Au transmis atâta pace, speranță şi putere prin mesajul cântărilor şi a Cuvântului. Cătălin Ciuculescu Band, the best forever!”, ne-a împărtăşit Victor.

IMG_7567

Tamara spune cu fermitate: “Da, mi-a plăcut foarte mult, cuvintele lui Cătălin uneori îmi părea că sunt adresate chiar mie, m-au atins destul de mult, dar în acelaşi moment mi-au dat o încurajare foarte mare. Dar despre cum cântă şi ce cântă nici nu mai vorbesc, e mega, mega bine. Eu ador acest grup! Dacă sincer nici cuvinte nu am să descriu cât de mult mi-o plăcut, eu m-am dus cred că cea mai fericită acasă!”

IMG_7475

Tatiana spune că a rămas impresionată de simplitatea băieţilor. “Mi-a plăcut simplitatea și sinceritatea modului lor de închinare, ceea ce mai rar găsești în stilul modern de închinare. Formația inspiră un atașament sincer de Dumnezeu prin versurile sincere, ceea ce zidește sufletul. Mai mult decât atât, se simte o dedicare deplină din partea lor cu privire la slujirea pe care o au. Să străbată așa o distanță lungă și să arate fresh după 3 ore de cântare e pur și simplu de apreciat! Le doresc tot atâta râvnă și inspirație și pe viitor! Sunt o binecuvântare pentru mulți! P.S Nu doar tinerii îi ascultă, se pare că și generația părinților mei i-a îndrăgit, ceea ce înseamnă mult”.

IMG_7543

Seara de muzică s-a încheiat cu un mesaj biblic predicat de pastorul şi misionarul Cristi Ciuculescu. Inspirat din viaţa lui Iacov, care a fost un înşelător şi un vânător de binecuvântări toată viaţa, Cristi Ciuculescu a provocat tinerii să aleagă să trăiască o viaţă în palma lui Dumnezeu: “Oriunde ai fi, tebuie să rămâi integru, înşelarea te privează de binecuvântările spirituale. Binecuvântarea nu se rezumă la lucrurile materiale. Ceea ce avem, sunt lucruri încredinţate nouă şi trebuie să fim buni administratori. Lăcomia, ne fură privilegiul de a fi binecuvântaţi. Pentru cel care vrea mai mult, asemenea lui Iacov, trebuie să existe un moment al frângerii, al pocăinţei veritabile”, a punctat pastorul Cristi Ciuculescu.

IMG_7577

Fraţii Cătălin Ciuculescu Band sunt pentru a doua oară în Republica Moldova şi în această călătorie au slujit în Chişinău în câteva localităţi din raionul Orhei. În perioada, 20-25 mai, băieţii au desfăşurat seri de închinare prin biserici şi au slujit ziua în diverse programe pentru copii, au vizitat familii sărace şi bătrâni, ajutându-le la lucrări prin jurul casei.

You may also like...