Anunțul evenimentelor,  Slides,  Ştiri interne

Festivalul “O viaţă mai bună” cu Adi Gliga şi Samuel Tuţac la Ştefan Vodă

oviatamaibuna_stefanvoda

Ultimul weekend din luna mai va fi marcat de un eveniment special la Ştefan Vodă. Biserica locală organizează Festivalul “O viaţă mai bună” – un program cu muzică creştină şi un mesaj special pentru tineri. Evenimentul va fi găzduit de Casa de Cultură, sâmbătă şi duminică, de la ora 16:00.

În program vor participa interpreţii: Adi Gliga din România, Nicu Tacu, Igor Demciuc şi grupul de laudă şi închinare a Bisericii “Filadelfia” din Anenii-Noi, Republica Moldova. Mesajul biblic va fi prezentat de pastorul Bisericii “Betel” din Timişoara, Samuel Tuţac.

Dacă sunteţi din zona raionului Ştefan Vodă, vă aşteptăm să fiţi parte cu noi la acest eveniment. Purtaţi pe mâini de rugăciune acest eveniment. Rugaţi-vă pentru cei ce vor sluji prin cântare şi cuvânt, ca Dumnezeu să le dea putere şi mesajul necesar pentru publicul care va fi parte din acest eveniment.

Rugaţi-vă şi pentru Biserica locală, care rămâne să reuşească să stabilească relaţii frumoase cu localnicii şi să rămână încurajaţi prin acest eveniment.