RO / RU

Evanghelizare la un ceai de samovar în Parcul Afgan (GALERIE FOTO)

1,688 vizualizari

Un model demn de urmat. Biserica “Betel” din Chişinău a organizat o seară specială de muzică şi evanghelizare la un ceai de samovar. Acţiunea a adus impresii pozitive şi zâmbete pe chipurile locuitorilor din sectorul Rîşcanovca. Într-o atmosferă plăcută, când familii tinere, adolescenţi şi bătrâni ies din casă să se odihnească, la un ceai cald inimile şi mintea este deschisă pentru mesajul Evangheliei.

Tinerii Bisericii “Betel” au creat o atmosferă plăcută prin muzica care vestea moartea şi învierea Domnului Isus. Pentru a încălzi şi mai mult atmosfera, tinerii au pregătit punguţe cu bomboane pentru copii şi toţi doritorii de a-şi aminti de copilărie.

La invitaţia organizatorilor, unei trecători exclamau cu uimire: “Chiar este totul gratis? Mai sunt oameni azi care fac asemenea gesturi frumoase fără bani?”. Mulţi din ei întrebau timid cât costă ceaiul, iar când li se spunea că e gratis, zâmbetul apărea pe faţa lor. Tinerii au împărţit şi broşuri discutând cu cei deschişi pentru Cuvântul lui Dumnezeu.

Lăsăm pozele să vorbească de la sine.

FOTO de Serghey Zastavneţki

You may also like...