Prima zi la Conferința Națională a femeilor: “Moştenirea veşnică”

1,528 vizualizari

Peste 500 de femei şi-au dat întâlnire la biserica “Isus Salvatorul” din Chişinău, cu prilejul Conferinţei Naţionale pentru femei. Evenimentul organizat de Departamentul Surori din cadrul Uniunii Bisericilor Creştine Evanghelice Baptiste (UBCEB) a avut ca subiect: “Moştenirea Veşnică”.

DSC00571

Printre invitaţii conferinţei se numără: Episcopul UBCEB, Ion Miron, pastorul bisericii “Isus Salvatorul”, Valeriu Ghileţchi şi invitate speciale din România, Brazilia, Franţa, Ucraina şi alte colţuri ale lumii.

Atmosfera deosebită de închinare a fost asigurată nu doar de prezenţa numeroşilor oaspeţi şi vorbitori de valoare, dar şi cu ajutorul grupurilor de închinare. Pe lângă rugăciune şi studiu intensiv, surorile din toată ţara au ridicat glasul şi au cântat măreţia şi bunătatea lui Dumnezeu.

Un moment special al programului a fost prezentarea noului ghid de studiu biblic: “Ea se va numi femeie”. Noul ghid are trei cuvinte cheie: Ascultă, trăieşte, transmite Cuvântul. Acesta a fost elaborat de echipa de lucru a Departamentului Surori şi va fi distribuit în toate bisericile pentru întărirea spirituală a femeilor din comunitate.

10628557_362481720594541_7662895263375302010_n

Primul ghid cu titlul: “Binecuvântată, pentru a binecuvânta” a fost lansat anul trecut în 2000 de exemplare şi a avut ecouri foarte pozitive.

Mâine vom reveni cu mai multe impresii şi detalii din programul Conferinţei Naţionale a Surorilor cu tema: “Moştenirea Veşnică”.

You may also like...