Conferinţa Naţională a Surorilor 2016: “Credincioşie şi Răsplată”

1,487 vizualizari

cnf

În perioada 11-12 noiembrie 2016, Departamentul Surori al Uniunii Bisericilor Creştine Evanghelice Baptiste invită femeile de toate vârstele la Conferinţa Naţională 2016 cu tema: “Credincioşie şi Răsplată”. Evenimentul anual va aduna femei din toată ţara în incinta Bisericii “Isus Salvatorul” din Chişinău, pe str. Sfântul Ilie 41 la un program intensiv de închinare şi creştere spirituală.

Programul va începe vineri, 11 noiembrie de la ora 10:00-18:00 şi se va încheia sâmbătă la ora 15:00. Participantele vor beneficia de: învățătură sănătoasă, muzică diversă, invitați speciali, atmosferă caldă de părtășie și surprize plăcute.

Invitați: Ksenija Magda (Croația), Angela Țiprigan (România), Tomaz Sonea (Franța), Anna Doroșenko (Ucraina), Oxana Sinigur (SUA).

Invităm: soțiile slujitorilor, surorile responsabile împreună cu ucenicele sale, toate doritoarele de a participa la acest eveniment. Pentru o mai bună organizare, fiecare participantă este rugată să confirme prezenţa la sora responsabilă de comunitatea din care face parte.

Taxa de participare: 30 lei

NB. Cu deosebită bucurie vă anunțăm că în cadrul Conferinței va avea loc lansarea Ghidului de studiu biblic pentru surori: Femeile de ieri-impact peste veacuri (Ed. II).Ghidul va fi disponibil în limba română și rusă. Costul: 30 lei.

Cu dragoste, Eugenia Podoleanu

You may also like...