Sărbătoarea Speranței cu Will Graham la Cluj-Napoca. Să ne rugăm pentru România!

2,402 vizualizari

Dumnezeu este în mișcare pentru o nouă generație de români care sunt pregătiți să primească în inimile lor Cuvântul Vieții. În luna octombrie 2017, Asociația Evanghelistică Billy Graham va organiza în inima Transilvaniei, la Cluj-Napoca, Festivalul Speranței, eveniment la care sunt așteptați aproximativ 20.000 de invitați, pe parcursul a trei zile.

Mesajul Evangheliei va fi rostit cu putere de Will Graham, nepotul predicatorului Billy Graham și fiul lui Franklin Graham, care au mai vizitat România în urmă cu mai mulți ani, când au descoperit oamenilor aceeași Evanghelie.

În programul festivalului internațional va fi cuprinsă interpretarea lui Aron Shust și a corului „Hope for Generations”, format din 1500 de tineri înzestrați cu voci armonioase.

Pregătirile pentru eveniment sunt susținute prin seri de rugăciune desfășurate la Cluj-Napoca alături de toți creștinii evanghelici, cu sute de participanți, prin conferințe ale fraților și surorilor, seminarii de informare și instruire în 6 județe din vecinătate, prin perioade de post și rugăciune și prin ora zilnică de rugăciune, de la ora 22:00.

Cea mai mare și mai modernă sală polivalentă din România este pregătită ca în perioada 20-22 octombrie să devină un loc unde viețile pământești vor căpăta însemnătate pentru eternitate.

Peste 1000 de consilieri spirituali vor fi pregătiți în perioada următoare pentru a intra în dialog cu cei care aleg să intre în relație autentică cu Dumnezeu, prin acceptarea păcii venite în Darul Fără Plată, Isus Hristos.

“Nu există niciun om pe Pământ care să poată spune: “Eu nu am niciun păcat, sunt un om perfect“. Mulți oameni chiar se află într-o stare a păcatului din care ei singuri nu mai pot ieși. Acești oameni nu mai au speranță, un sens al vieții, nu au parte de bucurie și fericire. Scopul  Sărbătorii Speranței cu Will Graham este de a spune tuturor despre Cel care poate să dea oamenilor speranță, care poate să le ierte greșelile, care poate să aducă în inimi adevărata bucurie – despre Isus Hristos. Sărbătoarea Speranței la Cluj este o sărbătoare pentru sufletul tău!“, adaugă Vasile Gherasimciuc, directorul festivalului.

Să ne rugăm pentru România și pentru ca toți locuitorii din zona Transilvaniei să cunoască într-un mod personal ce înseamnă speranța care o dă Dumnezeu.

Mai multe informații despre Sărbătoarea Speranței puteți găsi aici:

http://hopecelebration.ro/

https://www.facebook.com/HopeCelebrationCluj/

You may also like...