Ştiri interne,  Tineret. Anunțul evenimentelor

Start pentru înscrierea la Conferinţa Naţională de Tineret 2014

PAştepţi venirea Domnului pe nori? Alergi şi păstrezi cu teamă credinţa pentru ca să primeşti cununa? Ce faci pentru lărgirea Împărăţiei lui Dumnezeu în jurul tău? Vino împreună cu noi să învăţăm cum să trăim în aşteptarea marelui eveniment. Să învăţăm cum să alergăm pe calea noastră ca să nu pierdem cununa. Să cunoaştem care trebuie să fie atitudinea noastră în aşteptarea Mielului pe nori. Să vedem cum putem lărgi Împărăţia LUI acolo unde ne-a pus, la şcoală, universitate sau locul de muncă.

Trei zile de muzică, mesaje Biblice şi ateliere pe grupuri cu oameni mari ai credinţei din vremurile noastre. În lista invitaţilor sunt: Vitalie Corcevschi din SUA, Marius Cruceru din România, Vadim Dahnenco din Ucraina, Tcaciuc Petru, Vitalie Fedula, Alexandru Gîrbu, Valeiru Ghileţchi, Ion Miron, Ghenadie Rusu, Nicolai Vozian, Alexandru Goncearuc şi mulţi alţii.

Doar o dată în an poţi să te bucuri, să te închini alături de 1500 de tineri ca tine. Nu pierde biletul la cea de-a II-a ediţie a Conferinţei Naţionale de Tineret 2014. Te aşteptăm în perioada, 07-09 martie, la biserica „Betel” din Chişinău. Pentru a rezerva un loc de cazare şi confirmarea prezenţei contactaţi liderul de tineret pe comunitatea din care faceţi parte.

Vă aşteptăm cu drag, la cel mai important eveniment al anului pentru tineri.