Felicitarea din partea conducerii Uniunii BCEB din Moldova cu prilejul Cincizecimii

554 vizualizari

Dragi frați slujitori,

Conducerea Uniunii Bisericilor Creștine Evanghelice Baptiste din Moldova vă adresează sincere felicitări cu ocazia sărbătorii Cincizecimii. Coborârea Duhului Sfânt a însemnat și întemeierea Bisericii pentru care Domnul Isus a lăsat frumoasa promisiune că ”… porțile locuinței morților nu o va birui” (Matei 16:18). Această sărbătoare ne reamintește tuturor că Dumnezeu este credincios promisiunilor Sale, că prezența Domnului Isus prin Duhul Sfânt a devenit reală în viețile noastre și că voia lui Dumnezeu pentru noi este ascultare de El, așa cum au propovăduit de la început Apostolii când au spus: ”Noi suntem martori ai acestor lucruri, ca și Duhul Sfânt, pe care L-a dat Dumnezeu celor ce ascultă de El” (Faptele Apostolilor 5:32).

Vă mulțumim mult pentru participarea și contribuția dumneavoastră la lucrarea de misiune și plantare de biserici din cadrul Uniunii. Cu ajutorul Domnului și implicarea dumneavoastră, în prezent susținem financiar 14 misionari, dintre care 4 sunt implicați în misiunea din afara țârii.

De aceea, și în acest an ne adresăm către toate bisericile din cadrul Uniunii Bisericilor Creștine Evanghelice Baptiste din Moldova, cu rugămintea ca pe 7 iunie, la sărbătoarea Cincizecimii, să ne unim cu toți și să facem o colectă specială pentru susținerea misionarilor noștri.

Vă mulțumim frumos pentru implicarea în rugăciunea comună de mijlocire din fiecare zi de la ora 13:00 și 22:00, de asemenea și în lanțul de rugăciune. Continuăm să ne rugăm și să mijlocim pentru țară, pentru biserici și unii pentru alții, dar deja în timpul stabilit de fiecare biserică aparte. Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Cu multă dragoste în Hristos Isus,

Nicolae Vozian, Episcopul Uniunii BCEB din Moldova

Ion Miron, Secretar Executiv al Uniunii BCEBM

Serghei Ghermanov, Episcop adjunct al Uniunii Bisericilor CEBM

You may also like...