Seminarul pentru fete “Face to Face” în orașul Bălți

2,367 vizualizari

 

„Opriți-vă, și să știți că Eu sunt Dumnezeu: Eu stăpânesc peste neamuri. Eu stăpânesc pe pământ.” (Psalmii 46:10)

Ziua de 29 octombrie a fost o zi în care tinerele din mai multe localități s-au adunat la seminarul cu genericul ”Face to Face”, care a avut loc în incinta bisericii ”Betania” din or. Bălți. Temele abordate la acest seminar au fost: ”Față în față cu lumea virtuală” și „Față în față cu Dumnezeu”, prezentate de către Veronica Bucur și Felicia Rotaru. Fiecare dintre tinerele prezente au învățat principii importante în folosirea rețelelor de socializare și cum prin intermediul acestora să răspândești Cuvântul lui Dumnezeu.

balti-1

”E bine să folosim rețelele de socializare pentru a arăta oamenilor Adevărul”, a menționat o participantă presentă la seminar.

”Noi suntem reprezentanții lui Dumnezeu și trebuie să spunem Cuvântul”, a spus Daniela, o altă participantă.

balti-4

La sfârșitul seminarului, un îndemn deosebit pentru tinere l-a avut Eugenia Podoleanu, responsabilă pe departamentul surorilor al UBCEB „Căutați pe Dumnezeu, căutați să fiți fete al rugăciunii, fiți în părtășie cu ceilalți, chiar și în rețelele de socializare căutați femei spirituale, de la care să învățați, fiți fete credincioase.”

balti-2

Seminarul ”Face to face” a atins inima tinerelor într-un mod deosebit, în cadrul căruia fetele au învățat lecții prețiose despre modul de utilizarea a rețelelor de socializare cu înțelepciune și importanța unei relații personale cu Dumnezeu.

balti-3

După seminar, la pauza de masă, fiecare dintre tinere a avut ocazia să petreacă timpul în părtășie și să se bucure de o zi binecuvântată, în prezența lui Dumnezeu.

Următorul seminar, cu același generic, va avea loc la data de 27 noiembrie, ora 15:00, la Biserica „Filadelfia” din Anenii Noi.

Vă așteptăm cu drag!

 

You may also like...