RO / RU

Ina Bulgac va suporta mâine o intervenție chirurgicală la mână

2,005 vizualizari

familia bugac

După șase săptămână sub greutăți și o operație la bazin, Inga Bulgac va suporta mâine o nouă intervenție chirurgicală la mână. Chemăm pe toți care vor să slujească prin rugăciune, să susțină familia Bulgac în aceste momente grele.

După această intervenție, Ina Bulgac va mai sta două luni nemișcată în pat ca să recupereze în totalitate bazinul, iar după acest termen minim încă două luni va învăţa să meargă.

Între timp, fratele Vadim a fost externat și învață din nou să meargă. În fiecare zi, face exerciții și depune efort ca să recupereze cel puțin piciorul drept până la Conferința Națională 2015, din 13-14 martie cu tema: “Înnoirea Spirituală a Slujitorului”. Mâine va merge din nou la medic pentru a trece o nouă radiografie la picioare şi o nouă listă de exerciţii pentru recuperare.
Vă îndemnăm să susţine familia Bulgac în rugăciune:

– Pentru intervenţia chirurgicală a sorei Ina care urmează mâine, să decurgă cu bine şi să se reabiliteze în totalitate fără nici o urmă pe viitor.
– Pentru reabilitarea genunchilor fratelui Vadim ca să poată din nou să meargă.
– Pentru protecţia copiilor lor în această perioadă dificilă.
– Pentru ca Domnul să facă o minune şi să îi vedem pe ambii pe picioare mai devreme decât anunţă prognozele medicilor.

Amintim că familia Ina şi Vadim Bulgac au fost implicaţi într-un accident grav în dimineaţa de 15 ianuarie, în timp ce se îndreptau la o înmormântare. Vadim Bulgac este pastorul Bisericii “Speranţa” din Chişinău şi profesor la Universitatea “Divitia Gratiae”. Împreună cu soţia Ina au trei copii.

Mulţumim pentru implicarea dvs. în vindecarea acestei familii.

You may also like...