Donează viaţă prin rugăciune! Pastorul Vasile Tataru a fost externat

2,288 vizualizari

maxresdefault

După zece zilei de tratament pastorul Bisericii din satul Călmăţui, Vasile Tataru a fost externat. Însă greul încercării încă nu s-a terminat. La două zile după ce Vasile Tataru a fost internat în spital, sora dânsului, Iulia Cravcencu a fost transportată în stare gravă în reanimare, iar acum se află în comă la Spitalul Republican din Chişinău. Medicii nu vor să ofere prea multe detalii şi spun că starea ei este foarte gravă.

Amintim că pastorul Vasile Tataru şi-a pierdut cunoştinţa în timpul serviciului de închinare, sâmbătă, 21 februarie. Pastorul a fost transportat şi internat de urgenţă la spitalul din Hînceşti. Primele ore după incident, nu a putut vorbi. Problema porneşte de la inimă, dar încă nu se cunosc în detalii cauzele care au influenţat această cădere bruscă. După zece zile de tratament, Vasile Tataru a fost externat şi a primit un tratament de o lună la regim strict de odihnă şi linişte.

Însă liniştea dânsului, atât de necesară după această încercare este tulburată de starea gravă a sorei dânsului, Iulia Cravcencu. Sora Iulia are o problemă la plămâni, iar medicii nu exprimă prognoze optimiste cu privire la însănătoşirea ei.

  • Rugaţi-vă pentru reabilitarea rapidă a fratelui Vasile Tataru.
  • Rugaţi-vă pentru pace şi linişte cu privire la sora lui şi ca această situaţie să nu împiedice vindecarea lui.
  • Rugaţi-vă pentru sora Iulia Cravcencu ca să îşi revină din comă şi să se ridice din această stare grea.
  • Rugaţi-vă pentru familiile Tataru şi Cravcencu ca să iasă biruitori din această încercare grea.

Pastorul Vasile Tataru urmează să urmeze un tratament de o lună şi apoi să mai efectueze câteva investigaţii medicale pentru a identifica pe deplin problema.

Rugaţi-vă pentru toţi slujitorii din ţară ca Domnul să îi protejeze pe ei şi familiile lor de orice rău.

You may also like...