Agenda Evenimentelor din Luna Aprilie 2014

2,051 vizualizari

logo ubcebFiecare lună numără de la 29, la 31 de zile. Nu știm dacă obișnuiți să vă notați evenimentele în calendarul lunii, sau să vă planificați o agendă bine definită, dar ne-am gândit că ar fi bine să facem o listă lunară a celor mai importante evenimente în comunitatea noastră. Poate vă interesează și decideți să participați sau să vă implicați!

ŞTIRI INTERNE

Jimmy Martin revine în Republica Moldova

În perioada, 10-12 aprilie, pastorii din toată țara alături de soțiile lor, vor participa la un seminar cu pastorul din SUA, Jimmy Martin. Evenimentul se va desfășura în trei zone diferite:

  • 10 aprilie – la Creadîr-Lunga, Bugeac pentru Comunitățile din zona de sud.
  • 11 aprilie – la Orhei pentru Comunitățile din Centru.
  • 12 aprilie – la Ungheni pentru Comunitățile din Nord.

Seminar de Evanghelizare la biserica „Betania” din Chişinău

Duminică, 06 mai, biserica „Betania” din Chişinău dă startul unei campanii de Evanghelizare, care va include seminare de instruire şi practicarea Evanghelizării pe teren. Astfel, duminică 06 aprilie, ora 17:00 în cadrul bisericii se va desfăşura primul seminar de instruire despre metode de Evanghelizare personală. Miercuri, 09 aprilie se va desfăşura video seminarul de Evanghelizare personală, iar sâmbătă, 12 aprilie, cu toată biserica de la mic, până la mare merg pe teren să împărtăşească Vestea Bună. Tot în 12 aprilie, la biserica „Betania” se va organiza o Evanghelizare pentru bătrâni, de la ora 14:00. La eveniment au fost invitaţi 200 de bătrâni din afara bisericii.

Misiunea de slujire şi evanghelizare în satul Cojuşna

În perioada, 11-13 aprilie, echipa din lucrarea cu studenţii merge în misiune de slujire şi Evanghelizare în satul Cojuşna. Timp de trei zile vor participa la acţiuni de caritate şi Evanghelizare ca: Momente de laudă şi închinare în parcul din centrul satului, curăţarea zonelor publice din sat, vizite la bătrâni şi familii sărace, activităţi cu copii.

Ziua Naţională de Rugăciune pentru TURCIA

Duminică, 13 aprilie, toate bisericile din comunitatea baptistă sunt chemată să mijlocească pentru creştinii din Turcia. Pentru acest stat musulman şi în mod special pentru aceste vremuri de restrişte, în care Turcia se confruntă cu proteste violente în plină stradă. Rugaţi-vă pentru binecuvântarea, bunăstarea şi protecţia acestei ţări de orice rău. Şi în mod special pentru creştinii din Turcia, să trăiască autentic credinţa lor, fără teamă.

Biserica din Tvardiţa, regiunea Bugeac sărbătoreşte cinci ani de la deschidere

Duminică, 13 aprilie, biserica baptistă din satul Tvardinţa, regiunea Bugeac aniversează cinci ani de la deschidere. Cu această ocazie, comunitatea din Tvardiţa va organiza un eveniment evanghelistic la Casa de Cultură. La sărbătoare va participa şi vice-episcopul Uniunii Bisericilor Creştine Evanghelice Baptiste din Republica Moldova, Alexandru Goncearuc.

Sărbătoarea comună a bisericilor din oraşul Chişinău în a doua zi a Învierii

Luni, 21 aprilie, în cea de-a doua zi a Sfintei Învieri, toate bisericile baptiste din oraşul Chişinău se întâlnesc la o sărbătoare comună în incinta bisericii „Betel”. Asemenea Eveniment este o premieră. La sărbătoare participă conducerea Uniunii Bisericilor Creştine Evanghelice Baptiste.

Primul tur de „Ciclism de binecuvântare a Moldovei” din 2014

În perioada, 23-28 aprilie, Departamentul Tineret al Uniunii Bisericilor Creştine Evanghelice Baptiste (UBCEB) organizează primul tur de ciclism pentru binecuvântarea Moldovei din 2014. Traseul acestui tur va cuprinde raioanele Edineţ – Briceni – Ocniţa. La eveniment pot participa doar băieţii.

Conferinţă cu Petr Şot în Trasnistria

Duminică, 27 aprilie, tinerii din regiunea transnistriană sunt invitaţia la o seară specială cu pastorul Petr Şot din Germania. Conferinţa va avea loc în oraşul Grigoriopoli, începând cu ora 16:00.

ŞTIRI EXTERNE

Conferinţa Naţională a Uniunii Baptiste 2014, din România 

În perioada, 03-04 aprilie, Uniunea Bisericilor Creştine Evanghelice Baptiste din România desfăşoară la Timişoara Conferinţa Naţională 2014 cu tema: "Împreună pentru ceilalţi". Evenimentul va fi găzduit de Biserica nr. 2 din Timişoara, din strada Zăvoi 12. Pentru mai multe detalii accesaţi Revista Creştinul AZI.ro

Dacă aveţi un eveniment important în cadrul comunităţii sau bisericii dvs., care merită promovat, vă rugăm să ne scrieţi sau să ne contactaţi:
uniuneabaptistamd@gmail.com
022293330
 
 

 

You may also like...