RO / RU

Noaptea Mondială de Rugăciune pentru Ucraina

1,093 vizualizari

w0Gf4t2aHyQNoaptea dintre 28-29 a adus pe genunchi cu rugăciuni de binecuvântare şi pace pentru Ucraina, creştinii din întreaga lume, care au fost rugaţi să susţină poporul ucrainean în rugăciune. În mesajul lor, creştinii din Ucraina s-au adresat tuturor popoarelor, care le înţeleg durerea cu mesajul: 

Dragi frați și surori,

Astăzi Ukraina are nevoie de susținerea noastră în rugăciune mai mult ca altădată, pentru pacea în țară, pentru pocăința poporului, pentru transformarea inimilor, pentru un președinte temător de Dumnezeu și pentru dragoste între frați și surori.

„Vă îndemn dar, înainte de toate, să faceți rugăciuni, cereri, mijlociri, mulțumiri pentru toți oamenii, pentru împărați și pentru cei ce sunt înălțați în dregătorii, ca să putem  duce astfel o viață pașnică și liniștită, cu toată evlavia și cu toată cinstea”.

1 Timotei 2:1-2

Noi, copii lui Dumnezeu, avem onoarea să stăm în spărtură pentru pocăința poporului.

Dumnezeu are în istorie o relație foarte aparte cu poporul ukrainean, precum și cu fiecare alt popor. Absolut tot ce se petrece astăzi în această țară este dirijat de Dumnezeu.

Trebuie să Îi fim mulțumitori și pentru Maidan, cât și pentru schimbarea conducerii.

Totuși, toate schimbările petrecute în Ukraina sunt doar începutul trezirii poporului ukrainean.

De aceea, se anunță Noaptea mondială de rugăciune. Noi îi vom mulțumi Lui Dumnezeu pentru minunile săvârșite și îi vom cere milă pentru Ukraina.

De ce această noapte de rugăciune „mondială”?

Pentru că în noaptea de rugăciune trecută am fost susținuți de bisericile din Elveția, Rusia și Spania.

Sperăm că de data asta ni se vor alătura încă mai multe biserici din mai multe țări. Credem și suntem siguri, că dacă așa de mulți creștini se vor uni în această rugăciune, ea va fi ascultată în mod special de Dumnezeu.

You may also like...