Nevoie URGENTĂ de rugăciune: Doi copii au rămas orfani în urma accidentului tragic din Ucraina FOTO

1,745 vizualizari

20140330_045355_новый размер_600Cinci morți și 16 răniți, acestea sunt doar primele daune provocate de tragicului accident din Ucraina ce a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică. Microbusul cu 21 de pasageri din Republica Moldova se îndrepta spre orașul Soci. La volan era un șofer în vârstă de 30 de ani, care a lăsat acasă doi copii. Mama lor murise ceva timp în urmă, iar această cursă fatală era o oportunitate pentru tatăl văduv de a obține un câștig mai bun pentru ca să își poată întreține copii.

Gheorghe Grosu, directorul firmei auto „Trans Elegant Tur”, ne-a declarat la telefon: „Este o situaţie foarte dificilă, vă rog să vă rugaţi în mod special pentru cei grav răniţi, ca Dumnezeu să îi ridice, să îi vindece şi să nu îi lase cu traume pe viaţă. La moment suntem gata de plecare spre casă cu 9 persoane, care au cât de cât o stare bună. Aici rămân şoferul, care a fost la volan în timpul accidentului, pentru anchetă. El se simte bine, are doar câteva răni. Doi pasageri aflaţi la terapie intensivă în secţia de neorochirurgie, o domnişoară care nu este în stare gravă, dar rămâne cu prietenul ei ca să îl îngrijească şi încă o persoană cu o coastă ruptă. Acum voi anunţa Ministerul Afacerilor Interne că plecăm spre Chişinău”.

Despre consecinţele acestui tragic eveniment, Gheorghe Grosu ne-a mai spus: „Şoferul care a lăsat doi copii acasă, era în salon de rezervă. Soţia lui a murit câţiva ani în urmă şi avea acasă un copil în clasa întâi şi al doilea mai mic. Mulţumesc foarte mult Serviciului Situaţii Excepţionale din Republica Moldova şi Ucraina şi în mod special Ambasadorului nostru la Kiev pentru că mi-au fost alături toate aceste trei zile şi s-au implicat, ne-au susţinut moral şi financiar”, a mai declarat Gheorghe Grosu.

Firma auto „Trans Elegant Tur” este condusă de un creştin baptist şi a suportat toate cheltuielile de tratament şi spitalizare. Pentru cei aflaţi în stare gravă, s-au comandat medicamente de la Moscova, pentru că nu au fost de găsit în Ucraina. Încă nu s-a făcut o estimare a cheltuielor, suma deja depăşeşte o sută de mii de lei. La cheltuieli au contribuit şi autorităţile Republicii Moldova, dar şi cele din Ucraina.

MOTIVE DE RUGĂCIUNE

  • Acest accident a luat cinci vieţi şi a lăsat alte cinci familii traumate, îndurerate:
  • Rugaţi-vă pentru cei aflaţi în stare gravă, să se ridice pe picioare
  • Rugaţi-vă pentru cei doi copilaşi rămaşi orfani
  • Rugaţi-vă pentru familiile îndurerate, care vor primi azi morţii acasă
  • Rugaţi-vă pentru şoferul care a fost la volan, Dumnezeu să îl întărească în această cumpănă grea.
  • Rugaţi-vă pentru conducerea firmei auto, ca să facă faţă acestei situaţii dificile financiar, dar şi emoţional.

Amintim că accidentul s-a produs duminică dimineața la ora 02:30 în preajma localității Lebedinscoe, din zona orașului Donețk, Ucraina, pe segmentul traseului E58 Odessa-Rostov pe Don. Microbusul transporta 21 de persoane, cetățeni ai Republicii Moldova și un cetățean rus. Șoferul microbuzului a pierdut controlul volanului, s-a lovit de un copac și a ajuns într-un șanț, scrie publika.md

Sursa FOTO: Facty.ua

You may also like...