VIDEO Mesajul pastorului Alexandru Gîrbu la CNT 2014

3,999 vizualizari

IMG_04591Mesajul pastorului și apologetului, Alexandru Gîrbu la Conferința Națională de Tineret 2014 cu genericul: "Eu vin Curând. Păstrează ce ai ca nimeni să nu-ţi ia cununa", Apocalipsa 3:11.

Alexandru Gîrbu a vorbit din Geneza. Mesajul său a vorbit despre: "Mai scump decât aurul şi argintul". Ce poate fi mai scump decât aurul, decât argintul? Vă spune în mesajul video pastorul, Alexandru Gîrbu. 

Pastorul bisericii "Betania" din Chişinău şi profesorul în teologie, un apologet de excepţie al vremurilor noastre, bine pregătit în domeniul ereziilor, s-a născut şi a crescut în capitală, într-o familie de creştini ortodocşi. În 1989, pentru prima dată a luat în mână o Biblie. S-a pocăit şi a primit botezul în Biserica "Betel", or. Chişinău în 1990.

În 1994, a absolvit şcoala de misiune din Chişinău în cadrul Uniunii Bisericilor Creştine Evanghelice Baptiste din Republica Moldova. În 1996, a absolvit Universitatea Creştină din Sankt-Petersburg, iar în 2002 a obţinut titlul de magistru (TCM, Austria). 

Din 1996, este profesor la Colegiul Teologic Pedagogic din Chişinău, susţinând mai multe prelegeri pe teme cum ar fi: teologie sistematică, apologetică, religiile lumii. În anii 2004-2006, slujeşte în calitate de păstor al colegiului (decan pe studenţi). 

 

 

You may also like...