Conferinţa Naţională de Tineret 2014, în format AUDIO

3,223 vizualizari

conferintanationaladetineret2014

Pentru 2500 de tineri a fost un weekend de neuitat. Un weekend care va rămâne în istorie ca cea de-a doua Conferinţă Naţională de Tineret din cadrul Uniunii Bisericilor Creştine Evanghelice Baptiste din Republica Moldova, de la 90 încoace. Ediţia 2014 a o mare provocare a vremurilor pe care le trăim. Tema, inspirată de la Apocalipsa 3:11: “Eu vin curând. Păstrează ce ai ca nimeni să nu-ţi ia cununa”, a încurajat tinerii să trăiască fiecare clipă din viaţa lor, în plinătatea Duhului Sfânt, fiind pregătiţi de venirea Mirelui pe nori.

Vă invit să gustaţi un pic din cele trei zile de har, petrecute de tineri în biserica “Betel” în perioada 07-09 martie. Mai jos vă punem la dispoziţie conferinţa în format audio.

PRIMA ZI

Secretarul general al Uniunii Bisericilor Creştine Evanghelice Baptiste din Moldova şi pastorul bisericii “Betania” din Chişinău, Nicolai Vozian, cu un cuvânt de salut şi rugăciunea de binecuvântare la deschiderea Conferinţei Naţionale de Tineret 2014.

Vice-episcopul Uniunii Bisericilor Creştine Evanghelice Baptiste din Republica Moldova, Alexandru Goncearuc. Un mesaj de binecuvântare pentru cei 2500 de tineri prezenţi la Conferinţa Naţională de Tineret 2014.

VITALIE CORCEVSCHI este preşedintele Uniunii Bisericilor CEB Ruse, Coasta de Est, vice-preşedinte al Uniunii Bisericilor CEB Ruse din SUA. S-a născut pe data de 27 mai, anul 1965 în oraşul Djambul, Kazakhstan. La vârsta de 7 ani, a trecut cu traiul în oraşul Frunze, Kirghizia. Apoi în 1978, a trecut cu traiul în oraşul Suhumi, Gruzia.

Îl cunoaşte pe Domnul Isus ca Domn şi Mântuitor în 1980, iar un an mai târziu, la doar 16 ani încheie legământ în apa botezului. Tot în 1980, absolveşte şcoala de muzică din oraşul Suhumi. Mai târziu absolveşte Institutul Politehnic din oraşul Harcov, Ucraina. În 1989 emigrează în Statele unite, unde peste un an se căsătoreşte cu Svetlana Zalivcii. Împreună au doi copii. Este deţinătorul a două titluri de magistru, la Universitatea “Regent”.

Prima sesiune cu pastorul Vitalie Corcevschi la Conferinţă Naţională de Tineret 2014: “PĂSTREAZĂ CE AI”

A doua sesiune cu pastorul Vitalie Corcevschi la Conferinţă Naţională de Tineret 2014: “EU VIN CURÂND”

Sesiunea de întrebări şi răspunsuri din prima seară la Conferinţa Naţională de Tineret 2014. La întrebări au răspuns toţi pastorii invitaţi la conferinţă: Vitalie Corcevschi, Marius Cruceru, Grigore Cronin, Vitalie Fedula, Nicolai Vozian şi alţii.

Cu cealaltă parte a conferinţei vom reveni pe parcurs. Audiţie plăcută!

You may also like...