Articole,  Tineret. Articole

Devoţionalul zilei: “Bucură-te în El”

“Mă voi bucura în Domnul, mă voi veseli în Dumnezeul mântuirii mele.”
Habacuc 3:18

bucuria mantuirii

Creştinii trebuie să fie oameni bucuroşi! Genereţia noastră a devenit foarte pricepută în terminologia creştină, dar este indiferentă la practicarea concretă a învăţăturilor şi principiilor Lui Cristos.

De aceea nevoia noastră cea mai mare astăzi nu este de mai mulţi creştini, ci de mai mulţi credincioşi adevăraţi. Lumea poate duce dezbateri împotriva Creştinătăţii ca instituţie, dar nu există nici un argument convingător împotriva unei persoane care, prin Duhul Sfânt, a fost făcut asemenea Lui Cristos. Această persoană este o mustrare vie împotriva egoismului, raţionalismului şi materialismului zilei de azi. Isus i-a spus femeii de la fântâna lui Iacov: “Oricine bea din apa care o dau Eu nu va înseta niciodată.”

Această femeie bolnavă de păcat, deziluzionată, a fost simbolul întregei umanităţi. Dorinţele ei erau dorinţele noastre! Strigătul inimii ei era strigătul inimii noastre! Deziluziile ei erau deziluziile noastre! Păcatul ei era păcatul nostru! Dar Salvatorul ei poate să fie Salvatorul nostru! Iertarea ei poate deveni iertarea noastră! Bucuria ei poate fi bucuria noastră!

Rugăciunea zilei:

Sufletul meu găseşte plăcerea în Tine, Mântuitorul meu!