Devoţionalul zilei: “Ales de Dumnezeu”

1,145 vizualizari

“…aţi fost aleşi de Dumnezeu care v-a dat această viaţă nouă…”
Coloseni 3:12

iStock_000002325841Small

Scriitorii moderni descriu pesimismul vremurilor noastre şi mulţi dintre ei îşi aruncă mâinile cu disperare şi zic: “Nu există răspuns la impasul omului.’’ Hemingway a spus odată: “Trăiesc într-un gol care este izolat ca o conductă de radio când are bateriile moarte, şi nu este electricitate să îl conectezi.” Eugene O’Neil în Ales de DumnezeuLong Day’s Journey Into NightAles de Dumnezeusimbolizează atitudinea filozofică a zilelor noastre. El spune:’’Singura însemnătate a vieţii este moartea.”

Le spun lui Hemingway şi lui O’Neil, care nu mai sunt deja, Ales de DumnezeuExistă mai mult în viaţă decât moartea.’’ Există mai mult în viaţă decât o conductă de radio care are nevoie de un loc unde să se conecteze. Isus ne-a învăţat demnitatea şi importanţa de a fi o persoană. Dumnezeu ne-a pus pe acest pământ pentru un scop, iar scopul nostru este părtăşia cu Dumnezeu şi să îL glorificăm pe Dumnezeu.

Rugăciunea zilei:

Iubitorule Tată, dragostea Ta pentru mine transcede deznădejdea vieţii acesteia şi îmi dă scopul de care am nevoie atât de disperat.

Sursa: Billy Graham.org

 

You may also like...