Articole,  Tineret. Articole

Devoționalul zilei: “Căminul distrus”

“Păcatul este în casele lor şi sunt murdari până în adâncul sufletelor lor. Dar eu voi striga la Dumnezeu să mă salveze şi mă va scăpa.”
Psalm 55:15,16

16divort_d5df29dd71

Căminul distrus a devenit problema socială numărul unu în zilele noastre, şi în cele din urmă poate să ducă la distrugerea civilizaţiei noastre. De vreme ce căminul este celula de bază a societăţii, când casa începe să se năruie, societatea este pe drumul dezintegrării. Este o ameninţare la stilul de viaţă a fiecărei naţiuni. Nu face titluri de ziare ţipătoare; dar, ca termitele, mănâncă din inima şi miezul structurii unei societăţi.

Este timpul ca aşa-zişii experţi în căsătorie, familie şi casă să se întoarcă la Biblie. Am citit coloane de ziar şi am ascultat consilieri la radio; psihiatrii au avut de muncă în oficiu. În toate acestea, Cel care a săvârşit prima căsătorie în Grădina Eden şi a instaurat uniunea dintre bărbat şi femeie a fost lăsat pe dinafară.

Rugăciunea zilei:

Mă rog, Doamne, pentru căminele din ţara aceasta preaiubită. Fără dragostea şi înţelepciunea Ta să ne ghideze, societatea noastră se va nărui.