RO / RU

Devoționalul zilei: “Căminul distrus”

870 vizualizari

“Păcatul este în casele lor şi sunt murdari până în adâncul sufletelor lor. Dar eu voi striga la Dumnezeu să mă salveze şi mă va scăpa.”
Psalm 55:15,16

16divort_d5df29dd71

Căminul distrus a devenit problema socială numărul unu în zilele noastre, şi în cele din urmă poate să ducă la distrugerea civilizaţiei noastre. De vreme ce căminul este celula de bază a societăţii, când casa începe să se năruie, societatea este pe drumul dezintegrării. Este o ameninţare la stilul de viaţă a fiecărei naţiuni. Nu face titluri de ziare ţipătoare; dar, ca termitele, mănâncă din inima şi miezul structurii unei societăţi.

Este timpul ca aşa-zişii experţi în căsătorie, familie şi casă să se întoarcă la Biblie. Am citit coloane de ziar şi am ascultat consilieri la radio; psihiatrii au avut de muncă în oficiu. În toate acestea, Cel care a săvârşit prima căsătorie în Grădina Eden şi a instaurat uniunea dintre bărbat şi femeie a fost lăsat pe dinafară.

Rugăciunea zilei:

Mă rog, Doamne, pentru căminele din ţara aceasta preaiubită. Fără dragostea şi înţelepciunea Ta să ne ghideze, societatea noastră se va nărui.

You may also like...