Conferinţa de tineret la Cahul: “Să-L cunoaştem şi să-L facem cunoscut”

2,621 vizualizari

Sâmbătă, 29 noiembrie, tinerii din Comunitatea Cahul au avut parte de un timp special la întâlnirea găzduită de biserica “Emanuel” din Cahul. “Să-L cunoaştem si să-L facem cunoscut” a fost motto-ul sub egida căruia s-a desfăşurat părtăşia. Vremea rece de afară nu a împiedicat cei peste 80 de tineri din bisericile din comunitatea Cahul să îşi dea întâlnire în oraş, pentru a petrece timpul împreună în studierea Cuvânului lui Dumnezeu.

20141129_104900

Invitaţii speciali au fost doi pastori din România, aflaţi în Republica Moldova într-o campanie de misiune alături de Viorel Iuga. Întâlnirea tinerilor din comunitatea de Sud de pe data de 29 noiembrie a avut ca scop evanghelizarea cât şi provocarea la a spune altora despre Cristos.

“Ne-am bucurat să avem vreo 80 de tineri la acest eveniment. În general tinerii au fost nu doar impresionaţi, ci chiar provocaţi serios în a gândi la relaţia lor cu Domnul” a declarat liderul de tineret al bisericii gazde, Gelu Ciorna.

SAM_1749

Doru – student la colegiul de informatică a apreciat întâlnirea aceasta la un alt nivel, iar prezentarea păstorilor români ca ceva profund.

Lucia – o studentă la Universitatea Dunărea de jos a văzut întâlnirea aceasta ca una degajată şi relevantă – ceva ce i-a prins pe tineri, întrucât s-a vorbit şi despre provocările moderne ale tinerilor de azi.

20141129_095650

“Am avut un cuvânt bun, de folos pentru pregătirea noastră de întaânirea cu Domnul, lucruri la care trebuie să luăm aminte şi să fim cu băgare de seamă. A fost o părtăşie frumoasă, constructivă”, ne-a spus Doiniţa Augustina Şeremet din Vadul lui Isac.

“Mi-a plăcut tema de discuţie, am avut ce lua, ce învăţa” a împărtăşit şi Tabita Meşină din Vadul lui Isac.

Autor: Angela Bercaru, biserica Vadul lui Isac.

You may also like...