RO / RU

Scrisoare de condoleanță familiei Loghinov de la conducerea Uniunii Bisericilor CEB

275 vizualizari

Nr. 5
Data 13.01.2021

Dragă familie Loghinov, dragă soră Serafima!

În numele conducerii Uniunii Bisericilor Creștin-Evanghelice Baptiste din Republica Moldova, ne exprimăm sincere condoleanțe cu privire la plecarea în eternitate a fratelui Victor.

Îi suntem recunoscători Domnului că timp de mulți ani, într-o perioadă dificilă de timp, pe fondul multor dificultăți și încercări, fratele Victor a îndeplinit slujirea pastorală, slujirea în conducerea Uniunii Bisericilor CEB din Moldova și slujirea în funcția de Episcop.

El va rămâne în memoria multora dintre noi ca un slujitor jertfitor, temător de Dumnezeu și consacrat slujirii sale, fiind „un model pentru credincioși în vorbire, în purtare, în dragoste, în credință, în curăție” (1 Timotei 4:12).

Fratele Victor a lăsat urme de neuitat ale credinței sale pe calea urmării Domnului, fiind un bun profesor și un bun îndrumător. „Aduceţi-vă aminte de mai-marii voştri care v-au vestit Cuvântul lui Dumnezeu; uitaţi-vă cu băgare de seamă la sfârşitul felului lor de vieţuire şi urmaţi-le credința!”. (Evrei 13:7)

Fie ca Domnul să o binecuvânteze din belșug pe soția sa, sora Serafima, întreaga familie Loghinov și să le ofere pace și consolare în suflete.

„Însuşi Domnul nostru Isus Cristos şi Dumnezeu, Tatăl nostru, Care ne-a iubit şi Care ne-a dat, prin harul Său, o încurajare veşnică şi o nădejde bună, să vă încurajeze inimile şi să vă întărească în orice faptă și cuvânt bun”! (2 Tesaloniceni 2:16,17)

Cu dragoste în Hristos,

Nicolae Vozian, Episcopul Uniunii Bisericilor CEB a Moldovei

You may also like...