RO / RU

Devoţionalul zilei: “Îndoindu-te”

904 vizualizari

“Dă-mi iarăşi bucuria mântuirii Tale, şi sprijineşte-mă cu un duh de bunăvoinţă!”
Psalm 51:12

slide-10-god-is-near

Nu este neobişnuit pentru persoanele tinere să devieze de la învăţătura de bază. Motivele sunt multiple. Probabil expunerea lor la necredinţă s-a instaurat mai bine decât expunerea la credinţă. Deseori se întâmplă aceasta, fiindcă Biblia spune: “Inima omului este nespus de înşelătoare.”

Inima umană este pregătită de păcat să accepte necredinţa ca şi credinţă. O persoană care ei o admiră le-a influenţat gândirea, fără îndoială, şi ei ajung să se uite la învăţătura din urmă ca ceva fără sens. Aşa cum spunea cineva: “Puţină învăţătură poate îndepărta un om de Dumnezeu, dar deplina înţelegere îl va aduce înapoi.”

Unii dintre cei mai devotaţi creştini pe care îi ştiu sunt oameni care au avut perioade în vieţile lor când se îndoiau de Biblie, Cristos şi Dumnezeu. Dar aşa cum ei au continuat să examineze subiectul, au găsit dovezi copleşitoare că “nebunul spune în inima lui: Nu este Dumnezeu.”

Rugăciunea zilei:

Mă rog pentru toţi oamenii care se îndoiesc astăzi, Doamne, fiindcă îmi aduc aminte de timpurile din viaţa mea când domnea necredinţa.

Sursa: Billy Graham.org

You may also like...