Ştiri interne,  Tineret. Anunțul evenimentelor,  Video

PRIMA Conferinţă de Apologetică la Cahul: “4 mărturii ştiinţifice despre existenţa lui Dumnezeu”

Flayer_Cahul edit site

Dumnezeu Și-a lăsat amprenta pretutindeni așa încât tocmai lucrurile create de El sunt o mărturie despre existența și lucrarea Lui. Şi ştiinţa mărturiseşte existenţa unui Creator Inteligent! În perioada modernă, de la începutul secolului al 18-lea, oamenii de știință au făcut progrese remarcabile în cunoașterea lumii care ne înconjoară – în biologie a fost observată celula ca și unitatea de bază din alcătuirea organismelor vii; în chimie au fost descoperite rând pe rând elementele chimice și moduri noi în care acestea se pot combina; în fizică Newton și Kepler au descifrat mișcarea astrelor pe boltă și au pus bazele mecanicii clasice. Se părea că știința este singura sursă validă de cunoaștere și că nu mai avem nevoie de Dumnezeu pentru a explica originea universului și a lumii vii – dar Dumnezeu Și-a lăsat amprenta pretutindeni așa încât tocmai lucrurile cerate de El sunt o mărturie despre existența și lucrarea Lui.

Cel de-al III-lea oraş studenţesc din Republica Moldova intră cu bifă roşie pe harta geografică a Şcolii de Apologetică. În premieră, echipa Şcoalii de Apologetică merge la Cahul. Vorbim despre: “4 mărturii ştiinţifice despre existenţa lui Dumnezeu”.

Vino alături de noi să descoperim frumuseţea şi măreţia Creatorului nostru inteligent, care a făcut toate lucrurile care ne înconjoară. Vino să aflăm ce dovezi ştiinţifice demonstrează că adevărurile Biblice nu sunt o simplă poveste.

Te aşteptăm sâmbătă, 21 martie, de la ora 09:00 la Biserica “Speranţa” din Cahul pe str. Ivan Spirin 93.

Mai multe detalii urmăriţi pe blogul oficial al Şcolii de Apologetică