Seară specială pentru femei: “Înzestrată pentru a dărui” (FOTO)

2,992 vizualizari

IMG_0310

Ziua Internaţională a Femeii este o ocazie oportună de a spune femeilor din jurul nostru cât de preţioase sunt în ochii lui Dumnezeu şi care este planul Lui măreţ cu privire la fiecare dintre ele. Pornind de la această idee, femeile Bisericii “Isus Salvatorul”, au ales ziua de 7 martie pentru a transmite un mesaj special fiecărei femei: Aţi fost create şi “Înzestrate pentru a dărui”!

DSC05193

Evenimentul a adunat peste 200 de femei de toate vârstele şi toate statutele, iar programul a fost încununat cu încurajări, aprecieri şi îndemnuri prin muzică, scenetă, poezie, mărturii şi mesaj din Scriptură. Nu au lipsit nici tradiţionalele elemente care adună de obicei femeile: momentele de închinare şi rugăciune.

DSC05240

Participantele au fost încurajate să dăruiască:

Să dăruiască din puţinul pe care îl au, aşa cum a făcut femeia văduvă din Sarepta când a copt ultima turtă de făină din pumnul de făină şi a dat-o lui Ilie, iar după această jerftă, făina din oală şi undtelemnul din ulcior nu s-au mai epuizat până nu s-a încheiat seceta.

DSC05225

Să dăruiască din Cuvântul Vieţii aşa cum a făcut femeia din Samaria, care după ce a auzit Cuvintele pe care i le-a spus Isus a uitat de ruşinea ei şi a alergat în cetate de la casă la casă ca să spună tuturor că la fântâna de la poarta cetăţii este un mare prooroc, care i-a dat să guste din Apa Vieţii.

DSC05164

Să dăruiască din timpul lor şi din ce au mai scump pentru Domnul Isus, ca Maria din Betania, care a turnat nardul cel scump pe picioarele Domnului Isus şi le-a şters cu părul ei. Atunci când fiecare îşi vedea de treabă prin casă, ea a stat la picioarele Lui şi a sorbit fiecare cuvânt pe care îl spunea, dedicându-i toată atenţia în pregătirea Lui pentru moarte.

DSC05210

Cu un mesaj de apreciere şi încurajare a încheiat programul pastorul Bisericii “Isus Salvatorul”, Vitalie Fedula. Sărbătoarea femeilor a fost încheiată cu un mic cadou pentru toate femeile din partea Departamentului Surori UBCEB.

You may also like...