RO / RU

Devoţionalul zilei: “Gata pentru transmisie”

911 vizualizari

“…Dumnezeul Păcii….să vă facă desăvârşiţi în orice lucru bun, ca să faceţi voia Lui şi să lucreze în noi ce-I este plăcut, prin Isus Cristos.”
Evrei 13:20,21

1101013_43067162-1024x686

Când eram băiat, de abia începea vremea radioului. Ne adunam în jurul unui aparat improvizat şi schimbam cele trei reţele în efortul de a stabili contact cu transmiţătorul. Deseori, tot sunetul care venea din amplificator era doar zgomot; dar noi ştiam că undeva dincolo era transmiţătorul care nu-l vedeam, iar dacă contactul era stabilit şi undele erau ajustate, noi puteam auzi vocea puternică şi clară. După un timp îndelungat de setare a frecvenţei, vocea distantă brusc pătrundea şi un zâmbet de triumf lumina feţele tuturor celor din cameră. În sfârşit eram conectaţi!

În revelaţia care Dumnezeu a stabilit-o între El şi noi, putem găsi o viaţă nouă şi o nouă dimensiune de a trăi, dar pentru aceasta trebuie să ne “conectăm”. Există nivele superioare de trăire la care noi încă nu am ajuns. Există pace, satisfacţie şi bucurie pe care noi încă nu le-am experimentat. Dumnezeu încearcă să pătrundă la noi. Cerurile ne cheamă. Dumnezeu vorbeşte! Fie ca omul să audă.

Rugăciunea zilei:
Doamne, ajută-mă să fiu atât de acordat la voia Ta încât să experimentez tot din ceea ce Tu cu dragoste ne transmiţi.

Sursa: Billy Graham.org

You may also like...