Devoţionalul zilei: “Secretul mulţumirii”

987 vizualizari

“Şi care este faţă de noi, credincioşii, nemărginita mărime a puterii Sale, după lucrarea tăriei Lui, pe care a desfăşurat-o în Cristos, prin faptul că L-a înviat din morţi…”
Efeseni 1:19,20

rev-image

Isus le-a spus ucenicilor că lumea îi va urî. Ei vor fi ca nişte “oi în mijlocul lupilor”. Ei vor fi arestaţi, biciuiţi şi aduşi înaintea guvernatorilor şi împăraţilor. Chiar şi cei dragi ai lor îi vor persecuta. La fel cum lumea L-a urât şi L-a persecutat pe El, aşa îi va trata şi pe slujitorii Săi. Mii de creştini au învăţat secretul mulţumirii şi bucuriei în mijlocul încercării. Unii dintre cei mai fericiţi creştini pe care i-am întâlnit au avut parte de multe suferinţe în viaţă. Ei ar fi avut orice motiv să suspine şi să se plângă, fiindcă multe privilegii şi plăceri de care se bucurau alţii lor le erau refuzate, dar ei au găsit mai multe motive de mulţumire şi bucurie decât mulţi din cei care sunt prosperi, puternici şi sănătoşi.

În toate vremurile, creştinii au crezut că este posibil să îţi menţii un spirit de bucurie în ora încercării. În circumstanţe în care majoritatea oamenilor ar fi căzut, ei s-au ridicat deasupra lor şi au folosit aceste împrejurări să ÎL slujească şi să ÎL glorifice pe Cristos.

Rugăciunea zilei:

Doamne Isuse, ţine-ne conştienţi de nevoia să ne bucurăm în Tine mereu; să mergem dincolo de circumstanţe, indiferent cât de disperate, şi să Te vedem pe Tine ca bucuria şi nădejdea noastră.

Sursa: Billy Graham.org

 

 

You may also like...