Vlad Crîznic, directorul RZIM România vine la CNT 2016: “Dedicare şi Credincioşie”

3,798 vizualizari

MOTTO: “Astfel, în dragostea noastră fierbinte pentru voi, eram gata să vă dăm nu numai Evanghelia lui Dumnezeu, dar chiar şi viaţa noastră, atât de scumpi ne ajunseserăţi”.

1 Tesaloniceni 2:8

(c) John Cairns

Vlad Crîznic este Directorul RZIM România (Organizația Internațională Ravi Zacharias). A crescut într-o familie necreștină, în partea de vest a României, orașul Arad și a devenit creștin la vârsta de 16 ani. De atunci, e implicat în numeroase misiuni de evanghelizare și apologetică între tineri, în tabere, conferințe și lucrări de tineret ale bisericilor evanghelice române din România și diasporă.

Printre acestea se numără Josiah Venture, Societatea Misionară Română, Centru de Apologetică Creștină din Oxford și Think/Ask/Ponder din Cluj-Napoca.

A absolvit Facultatea de Teologie a Universității “Emanuel” din Oradea, a studiat apologetică creștină ca asociat al RZIM în Oxford. Are un Masterat în Eclesiologie Contemporană și în prezent este doctorand al aceleași școli – King’s College din Londra.

Este căsătorit cu Dora, au trei copii – Amelia, Thomas și Olivia, locuiesc în Cluj-Napoca, România. Este pasionat de călătorii în România și Europa, predicând, dezbătând și apărând credința creștină.

You may also like...