Bucuria UNITĂŢII prin închinare trăită la serviciul comun al Bisericilor Baptiste din Chişinău

1,585 vizualizari

Pe lângă slujitorii din toată ţara, de bucuria unei “Înnoiri spirituale” au putut beneficia şi creştinii din Bisericilor Baptiste din Chişinău. Prima zi a Conferinţei Naţionale 2015: “Înnoirea Spirituale a Slujitorului” s-a încheiat cu un serviciu divin de închinare şi creştere spirituală.

181_Conferinta_Betel_13martie2015

Programul muzical a fost pregătit şi condus de Biserica gazdă “Betel”. Corul, grupul de laudă şi închinare, grupul de băieţi şi grupul de surdo-muţi au lăudat pe Dumnezeu, transformând închinarea în momente copleşitoare în prezenţa lui Dumnezeu. Atmosfera sublimă a inundat întreaga sală, aducând încurajare, bucurie sfântă şi pace în inimile celor prezenţi. Drept dovadă a acestei bucurii este numărul de dispozitive mobile îndreptate spre cei care erau în faţă.

Mesajul biblic a fost predicat de apologetul, Livius Percy. Inspirat din Evrei 12:1-3 Livius Percy a vorbit despre eroii credinței care au biruit prin puterea credinței lor și au murit în flăcările încercărilor pentru a-și păstra credința. “Cu puterile noastre nu putem ajunge la capătul acestei alergări spirituale, de aceea trebuie să ne punem toată pricerepea şi încrederea în Cristos, care ne va da toate resursele pentru biruinţă”, a specificat Livius Percy. Întregul mesaj îl puteţi asculta în playerul înserat mai jos.

Pentru a gusta pe deplin din bucuria pe care am trăit-o la acest eveniment, puteţi urmări întreg serviciul în format video.

You may also like...