Evenimente,  Slides,  Ştiri interne

Seară specială pentru femei: “Vase imperfecte în planul perfect a lui Dumnezeu” la Vadul lui Isac

(null)_2

Se apropie frumoasa sărbătoare Naşterea Domnului Isus sau Crăciunul cum obişnuim să îl numim. Biserica Baptistă din Vadul lui Isac a decis să întâmpine această mare zi pentru omenire cu o serie de evenimente dedicate diferitor categorii de persoane, pentru a le împărtăşi vestea cea bună a Crăciunului, motivul acestei sărbători şi bucuria care ne-a aduce această sărbătoare în inimile noastre.

În parteneriat cu biserica Dublin First Baptist Church din Carolina de Nord au deschis uşile bisericii locale pentru seri de Evanghelizare. Primul eveniment de acest gen a fost dedicat femeilor. Cu titlul “Vase imperfecte în planul perfect a lui Dumnezeu”, femeile din Vadul lui Isac au fost încurajate să primească Naşterea Mântuitorului şi în inima lor, lăsând ca prin dragostea Lui să fie transformate dintr-o fiinţă imperfectă, într-un instrument perfect în planul măreţ a lui Dumnezeu. Tiffany Julian McGill a vorbit despre femeile din genealogia lui Isus care, deși imperfecte, Dumnezeu le-a folosit să îşi împlinească scopul Său măreț şi anume salvarea omenirii.

Cu bucurie vrem să vă împărtăşim câteva emoţii şi impresii de la această seară specială dedicată femeilor.

“A fost o binecuvântare să le vorbim femeilor în seara aceasta. Noi credem că este o binecuvântare să împărtăşim despre Cristos altora. Iubim Vadul lui Isac şi avem un loc deosebit în inimile noastre pentru oamenii care trăiesc aici. Noi suntem parte din Biserica Dublin First Baptist Church, iar acest parteneriat nu ajută doar biserica voastră, dar ajută şi biserica noastră să crească în misiune şi să se apropie de Domnul”, ne-au declarat soţii Cameron & Tiffany Julian McGill.

(null)_5

“A fost o seară binecuvântată, unde am avut parte de mult har şi creştere spirituală. Ne-am bucurat să vedem că multe doamne din sat au luat parte la întâlnire şi au avut o impresie plăcută despre mesaj şi revistele care le-au primit în dar. Sunt binevenite şi alte seri cu femeile, deoarece aşa mai avem parte de încurajare”, ne-a împărtăşit Eugenia Roşior

“Mesajul din seara aceasta, că noi avem valoare în ochii Lui Dumnezeu, chiar dacă suntem imperfecte, este foarte încurajator. Darul suprem pe care îl primim în întruparea Domnului Isus este mai minunat decât orice alt cadou care l-am putea primi pe pământul acesta. Mulţumim Domnului pentru că a făcut această întâlnire posibilă şi apreciem că fraţii americani s-au jertfit ca să ne slujească de acest Crăciun”, a împărtăşit şi Bercaru Lidia.

“A fost îmbucurător că am văzut rezultatele la rugăciunile noastre. De atâta timp ne rugăm pentru satul nostru, rude, prieteni, cunoscuţi. Au fost foarte multe femei din sat, iar Domnul a fost slăvit prin programul din seara aceasta. Păstorul bisericii a spus că s-a luminat când a intrat în sală, motivul fiind prezenţa doamnelor. Bineînţeles, declaraţia aceasta ne-a bucurat mai mult”, a spus şi sora Pascal Elena.

Seara specială pentru femei a fost doar startul unei campanii de servicii evanghelistice, care se va încheia pe 26 decembrie. De o astfel de seară frumoasă urmează să aibă parte familiile, tinerii şi prietenii, colegii din Vadul lui Isac.

Întâlnirea femeilor s-a încheiat la discuţii şi schimburi de opinii în jurul unei gustări dulci şi un ceai cald. Cu detalii despre celelalte evenimente vom reveni.

(null)_3