Peste 32.000 de români au auzit despre mesajul speranței adus de Will Graham la Cluj

1,097 vizualizari

La mai bine de trei decenii de la vizita istorică în România a bunicului său, evanghelistul Billy Graham, care a predicat în spatele cortinei de fier pentru șapte orașe – inclusiv Cluj-Napoca – Will Graham a împărtășit  românilor mesajul speranței regăsite în Isus Hristos. Timp de trei zile (20-22 octombrie 2017), la Sala Polivalentă din Cluj s-au adunat peste 32.000 de persoane din toată țara.

“Isus este adevărul; adevărul pe care-l căutați. El este răspunsul la problemele dumneavoastră. Niciodată nu veți regreta că v-ați dedicat viața, Lui“, a spus Will Graham, de pe scena Sărbătorii Speranței. “Sunt aici ca să vă spun că Tatăl vostru Ceresc vă iubește și vă așteaptă să veniți acasă“, a adăugat Graham.

Alături de el s-a aflat corul Hope For Generations, format din peste 1.500 de tineri, acompaniați de pianistul jamaican Huntley Brown și Aaron Shust, compozitor și vocalist din SUA. De asemenea, în cadrul programului au luat parte grupurile: Cătălin și Ramona Lup, Messis, Continental, Ștefan Ciobanu Band și Roots.

În toate cele trei zile, 602 persoane au ieșit în față pentru a se dedica Domnului, pentru a-și arăta dorința de a-L cunoaște mai mult pe Dumnezeu sau pentru a-și rededica viața lui Dumnezeu, cu gândul de a-și reînnoi legământul făcut cu Dumnezeu – de a trăi o viață după sfântă voia Lui.

În data de 20 octombrie, la întâlnirea lui Will Graham cu comitetul executiv al „Sărbătorii Speranței” au luat parte și Nicolae Vozian, episcopul UBCEBM și Doru Cîrdei, pastorul bisericii penticostale „Filadelfia” din Chișinău, care au înmânat o invitație oficială către Asociația Evanghelistică Billy Graham în vederea organizării unui eveniment de evanghelizare în Republica Moldova.

Nouă luni de pregătire au stat în spatele organizării acestei Sărbători a Speranței: nouă luni de muncă, de rugăciune, de post, de întâlniri în diverse județe, nouă luni de căutare de oameni dornici să stea în spărtură, pregătiți să vestească Evanghelia Domnului Isus Hristos și să fie alături de cei care o acceptă pentru prima dată. 

Mai multe poze și informații despre eveniment puteți găsi aici.

You may also like...