Anunțul evenimentelor,  Slides,  Tineret. Anunțul evenimentelor

CONFERINŢA Tinerilor Profesionişti „Agentul Schimbării” la Chişinău

cover

Traversăm o perioadă turbulentă în istoria ţării noastre. Nivelul de încredere în instituţiile statului şi partidele politice, nu a mai cunoscut o scădere atât de semnificativă în ultimii 20 de ani. Aceste vremuri sunt momente cheie şi o oportunitate grozavă pentru creştinii care trebuie să fie agenţii schimbării de care societatea noastră are nevoie cu disperare.

Pentru a trăi la maxim menirea crucială în această societatea, avem nevoie de echipare, profesionalism şi un mesaj relevant pentru lumea care ne înconjoară atât prin fapte, cât şi prin cuvinte ziditoare.

Dacă vrei să fii unul din agenţii schimbării în ţara ta, te invităm alături de noi la Conferinţa Tinerilor Profesionişti: „Agentul Schimbării” să învăţăm împreună cum putem să ne binecuvântăm ţara. Este important să fii cel mai bun şi să îţi doreşti să excelezi continuu pentru a aduce un aport considerabil în schimbarea situaţiei economice, politice şi morale în ţara noastră. De aceea nu ezita să te înscrii la eveniment.

Sunt aşteptaţi tinerii cu vârsta cuprinsă între 18-35 ani pasionaţi de diferite domenii. Vino împreună să consolidăm armata „Agenţilor Schimbării”, care va construi un viitor frumos pentru Republica Moldova.

La evenimentul din 24 septembrie, vom discuta despre:

  • Chemarea lui Dumnezeu de a fi lideri în societate
  • Mărturii despre lărgirea Împărăţia lui Dumnezeu pe scena politică naţională şi internaţională
  • Lărgirea Împărăţiei lui Dumnezeu prin afaceri

La workshop-uri vom vorbi despre:

  • Fiecare creştin este un misionar la muncă, la şcoală, la cumpărături, oriunde
  • Cum să fii o Evanghelie vie la locul de muncă
  • Echipare pentru a-L onora pe Dumnezeu prin cariera mea
  • Echipare pentru procesul de angajare şi altele

Scopul evenimentului urmăreşte edificarea unui grup creştin de influenţă în societatea din Republica Moldova, oferind creştinilor evanghelici posibilităţi de a-şi îmbunătăţi abilităţile învăţând de la cei mai buni conferenţiari din lume.

Te provocăm să excelezi şi să-L onorezi pe Dumnezeu prin excelenţă. Te aşteptăm cu drag în armata „Agenţilor Schimbării” sâmbătă, 24 septembrie, ora 10:00 la Centrul Creştin „Sfânta Treime” de pe Bulevardul Dacia 13.

Pentru mai multe detalii apelaţi: 078099900