INVITAŢII speciali la Conferinţa de Tineret: “Înnoire Spirituală” 2015

3,968 vizualizari

Logo patrat pe fundal cu spice-01

“Înnoirea Spirituală a fost ideea lui Dumnezeu” susţine episcopul Uniunii Bisericilor Creştine Evanghelice Baptiste, Ion Miron. Dar pentru a realiza această idee a lui Dumnezeu în mintea şi în viaţa noastră, avem nevoie să ne întâlnim cu oameni ai lui Dumnezeu. De aceea, în perioada 15-21 august, la Conferinţa de Tineret: “Înnoire Spirituală” 2015 vă dăm întâlnire cu câţiva dintre cei mai buni vorbitori din Republica Moldova, România şi SUA.

Pe unii din ei îi cunoaşteţi de la alte evenimente, pe unii poate îi veţi vedea pentru prima dată. Deci, să vă facem cunoştinţă cu cei care vor provoca “Înnoirea Spirituală” în fiecare participant.

Vorbitori din Republica Moldova:

Ion Miron, episcopul Uniunii Bisericilor Creştine Evanghelice Baptiste, pastorul Bisericii “Isus Salvatorul” şi profesor la Universitatea “Divitia Gratiae”.

Alexandru Gîrbu, pastorul Bisericii “Betania” din Chişinău şi profesor la Universitatea “Divitia Gratiae”. Deţine titlul de apologet şi este pasionat de domeniul ereziilor, în mod special studierea şi evanghelizarea Martorilor lui Iehova. Şi-a dedicat ultimii 24 de ani din viaţă, studiind şi împărtăşind Evanghelia cu această categorie de oameni, care au nevoie de Dumnezeu.

Valeriu Ghileţchi, pastor la Biserica “Isus Salvatorul” din Chişinău şi deputat în Parlamentul Republicii Moldova.

Vorbitorii din România:

Viorel Iuga este noul preşedinte al Uniunii Baptiste din România şi pastorul Bisericii “Speranţa” Arad. Dacă niciodată nu aţi ţinut în mână o carte semnată de el, atunci să ştiţi că a scris peste 50 de titluri, dintre care o mare parte din ele sunt destinate tinerilor. O parte din acestea le veţi putea citi şi cumpăra la Conferinţa de Tineret 2015.

Samy Tuţac este pastorul Bisericii “Betel” din Timişoara şi un prieten fidel al tinerilor din Republica Moldova. Are la activ sute de vizite în ţara noastră pentru diferite evenimte cu tinerii, familiştii şi evenimente de Evanghelizare. Are şi el în lista realizărilor câteva titluri de carte, pe care le veţi putea achiziţiona la Conferinţa de Tineret 2015.

Vlad Crîznic este Directorul RZIM România (Organizația Internațională Ravi Zacharias). A crescut într-o familie necreștină, în partea de vest a României, orașul Arad și a devenit creștin la vârsta de 16 ani. De atunci, e implicat în diverse misiuni de evanghelizare și apologetică între tineri, în tabere, conferințe și lucrări de tineret ale bisericilor evanghelice din România și diasporă.

Natan Mladin este Asociat al organizației RZIM România și se află în ultimul an de doctorat la Queen’s University of Belfast, Marea Britanie, cu o teză în teologie și teatru. A tradus șapte cărți din engleză în română, și este autorul a mai multor articole de specialitate și recenzii.

Vorbitori din SUA:

corcevschi

Vitalie Corcevschi este preşedintele Bisericilor Evanghelice Baptiste Ruse din diaspora SUA şi unul din partenerii fideli ai Uniunii Baptiste din Moldova în domeniul creşterii spirituale prin implicarea la Conferinţele pentru slujitori şi tineri.

Veaceslav Sîrbu este unul din primii lideri de tineret a Bisericii “Isus Salvatorul” din Chişinău. A emigrat în SUA şi păstoreşte Biserica Baptistă “Betel” din Seattle, Washington. Odată pe an se întoarce în Moldova pentru diverse activităţi Evanghelistice şi misionare.

Mai multe detalii despre fiecare vă oferim în următoarele zile. Vă vom prezenta scurte biografii a fiecărui vorbitor în parte şi experienţe frumoase din viaţa lor de slujire.

You may also like...