PROVOCARE pentru tinerii din Comunitatea Hînceşti: “Cum să mă înţeleg cu liderul meu?”

3,392 vizualizari

DSC09070-001

Cum să mă înţeleg cu liderul meu? A fost subiectul discutat sâmbătă, 04 iulie, în cadrul întâlnirii de tineret pe Comunitatea Hînceşti. Evenimentul găzduit de Biserica Baptistă din satul Dancu a adunat tineri din peste 10 Biserici din Comunitate.

Părtăşia a fost deschisă cu un timp de laudă şi închinare condus de tinerii şi grupul „Ghetsimani” din Biserica locală. La momentul de închinare, tinerilor li s-au alăturat şi pastorii din comunitate.DSC09041-001

Liderul de tineret a Bisericii din Dancu, Vadim Talmaci a îndemnat tinerii să lase în urmă oboseala, tristeţile şi să se dedice în închinare cu toată inima, cu evlavie, cu zâmbetul pe faţă.

„Am venit în Casa Domnului în această zi să dedicăm o zi de închinare. În prezenţa Lui trebuie să ne prezentăm cu bucurie, cu o inimă plină de adorare faţă de măreţia şi sfinţenia Lui. Haideţi să îi permitem să ne umple inima cu pace şi bucurie şi haideţi să se vadă acest lucru şi pe faţa noastră”, a îndemnat Vadim Talmaci.

vitalie_carabet_dancu-001

La întrebarea: Cum să mă înţeleg cu liderul meu? Au venit cu răspunsuri inspirate din Sfintele Scripturi liderul naţional de tineret, Vitalie Carabeţ şi liderul responsabil de lucrarea cu adolescenţii, Eduard Petrenco.

O surpriză a fost o demonstraţie LIVE de pictură. Ana Petrenco a pictat doar cu degetele o imagine cu dealul Golgota în acuarele.

DSC09059-001

Acest moment e prea greu de descris în cuvinte, de aceea am înserat mai jos demonstraţia VIDEO.

Părtăşia tinerilor din Comunitatea Hînceşti s-a încheiat cu un concurs Biblic în baza epistolelor 1 şi 2 Timotei. Primul loc a fost câştigat de tinerii Bisericii Baptiste din Voinescu. Pe locul doi s-au plasat tinerii Bisericii din Hîrtop şi locul trei a fost ocupat de tinerii din Mingir.

Următoarea întâlnire de tineret în Comunitatea Hînceşti va avea loc pe 12 septembrie în Biserica „Betania” din Cărpineni. Conferinţa cu tema: „Facerea de bine” va avea în calitate de vorbitor episcopul Uniunii Bisericilor Creştine Evanghelice Baptiste (UBCEB), Ion Miron. Concursul de la următoarea întâlnire va avea loc în baza cărţii Rut.

You may also like...