Ziua Mondială de Rugăciune: “Credincioşie, în pas cu Duhul”

1,184 vizualizari

zir 2014

Luni, 03 noiembrie, toate femeile din Alianţa Mondială Baptistă vor pleca genunchii în rugăciune și vor cere binecuvântarea și pacea lui Dumnezeu peste această lume. La această zi specială de rugăciune i-au parte și femeile Uniunii Baptiste din Republica Moldova. Astfel, pe 03 noiembrie, în toată țara vor fi înălțate rugăciuni de mijlocire pentru cele 7 uniuni continentale din cadrul Alianței Mondiale Baptiste.

Planul de rugăciune pentru 2014 a fost pregătit de Uniunea Femeilor Baptiste din America Latină. Tema de bază a acestui eveniment este: “În pas cu Duhul: Prin roada Lui, care este credincioşia”.

Mesajul sorei responsabile de Departamentului Surori în cadrul UBCEB:

“Scumpe și preaiubite surori, vă îndemn să implicați toate surorile din Biserica Dvs.: domnișoare, surori tinere căsătorite și femei adulte. Faceți din această zi de rugăciune o sărbătoare.

Doresc să vă aduc la cunoștința Dvs. că această zi de rugăciune se încheie cu o colectă. O parte din acești bani sunt folosiți pentru diferite proiecte speciale din țările sărace, care să sprijinească lucrarea femeilor, altă parte sunt folosiți pentru lucrarea națională a departamentului surorilor. Vă mulțumim pentru fiecare donație cu  sprijinul căreia Dumnezeu ne-a binecuvântat şi s-a făcut o lucrare minunată pe parcursul anului.”

Cu multă consideraţie, Eugenia Podoleanu

NOTĂ: Puteți descărca buletinele și materialele de rugăciune în ROMÂNĂ și RUSĂ

 

You may also like...