Galerie Foto,  Slides,  Ştiri interne

Moment istoric de Ziua Secerișului la biserica “Harul” din Colibaşi (GALERIE FOTO)

1723328_1498011450456580_177177103773757742_n

Toamna se numără bobocii, se adună roadele, se trimit copilaşii la şcoală şi se mulţumeşte pentru darurile părmântului. Ziua Roadelor este o poruncă lăsată de Dumnezeu încă în Vechiul Testament. Lunile septembrie şi octombrie sunt marcate de această frumoasă sărbătoare în care copii lui Dumnezeu se adună să mulţumească Creatorului pentru rodul pământului, pentru pâine, pentru apă şi pentru Cuvântul din Sfintele Scripturi care ne dă viaţă şi speranţă pentru viaţa veşnică.

Sfinţirea şi mulţumirea pentru Roada 2014, a fost o sărbătoare mare pentru biserica “Harul” din Colibaşi. Casa de rugăciune a fost arhiplină, iar programul bogat în cântări de laudă şi mesaje de mulţumire faţă de bunătatea şi îndurarea lui Dumnezeu, care în mila Sa ne binecuvântă rodul pământului.

De la mic şi până la mare, fiecare grup din biserică a pregătit câte un moment de închinare pentru această zi specială, iar la încheierea sărbătorii fiecare grup din biserică au memorat această zi pe poze care vor rămâne o mărturie de lungă durată. Cel mai memorabil moment este reflectat în poza de la această ştire, care prezintă întreaga biserică prin obiectivul camerei foto. O asemenea poză a fost făcut şi 30 de ani în urmă la Sărbătoarea Secerişului.

Vă îndemnăm să vă bucuraţi şi să mulţumiţi pentru Roada 2014, alături de biserica din Colibaşi admirând frumuseţea acestei sărbători în galeria foto înserată mai jos.