Conferinţa Naţională de Apologetică: “Nu am destulă credinţă ca să fiu ateu”

1,152 vizualizari

DSC09278Poate vi se pare șocant să spun că nu am destulă credință ca să fiu ateu. Oare nu este ateismul rezultatul logic al progresului științei? Nicidecum! De fapt, cu cât pătrundem mai adânc în cunoașterea universului sau a ființelor vii, cu atât mai clar înțelegem că universul nu este produsul întâmplării și nici noi nu suntem produsul evoluției.

Ateismul este o poziție filozofică adoptată prin credință – credința că totul provine din nimic, că întâmplarea a dat naștere la ordine din haos, că existența omului nu are nici un sens.

De cealaltă parte, teismul creștin este bazat pe credință – credința că Dumnezeu a creat universul, a creat omul și toate ființele vii, iar existența omului are sens pentru că omul este creat după chipul și asemănarea lui Dumnezeu.

Vă invit în perioada 3-5 octombrie la cea de-a treia Conferință Națională de Apologetică, cu tema: “Nu am destulă credinţă ca să fiu ateu”. Pastorul şi dr. Livius Percy, va rezuma câteva argumente științifice pentru exixtența lui Dumnezeu și va explica de ce Dumnezeul Scripturii este singurul Dumnezeu adevărat.

Notați în agendă, 3-5 octombrie – vă așteptăm la biserica “Isus Salvatorul”, pe str. Sfintul Ilie 41 să învăţăm cum să ne apărăm și cum să ne aplicăm credinţa.

Mai multe detalii vedeţi pe Şcoala de Apologetică

Chisinau flayer

You may also like...