VITALIE CARABEŢ: Suntem responsabili să fim sare şi lumină în lumea aceasta

2,226 vizualizari

Vitalie.FinalVreau să-ți spun un bun venit la Conferința Națională de Tineret din 7-9 martie 2014, cu genericul: „Eu vin curând. Păstrează ce ai, ca nimeni să nu-ți ia cununa”.

Mulțumesc lui Dumnezeu pentru posibilitățile pe care le avem astăzi, să putem aduce un suflu proaspăt în viața multora dintre voi.

Tinereţea este cea mai frumoasă perioadă din viața unui om. Când ești tânăr, ești plin de putere, ai multă energie, ești sănătos, iar în față se deschid multe oportunități și posibilități.

Însă, cea mai mare oportunitate pe care o are un tânăr, este să-L slujească pe Dumnezeu din tinerețe. Astăzi suntem martori când valorile creștine și credința sunt schimbate pe lucruri de nimic. De aceea, cred că suntem responsabili să fim sare și lumină în lumea aceasta. Noi suntem responsabili de generația de tineri care se ridică.

Îndemnul meu pentru toți tinerii creștini din țara noastră este să ne alipim cât mai mult de Domnul. El este nădejdea noastră. Să ascultăm și să avem respect față de Cuvântul Său cel Sfânt. Să citim, să studiem și să-L memorizăm. Să trăim o viață cu frică și ascultare de Domnul, fiind conștienți că totul este gol și descoperit în fața ochilor Lui, iar pentru orice faptă, cuvânt sau gând, va trebui odată să dăm socoteală.

Doresc să fim o generație de tineri, care nu se lasă influențată de păcatele acestei lumi, ci care să influiențeze și să îndrepte pe mulți tineri spre Cristos.

La aceasta să ne ajute Domnul!

Liderul naţional de tineret în cadrul UBCEB, Vitalie Carabeţ

 

You may also like...