Slides,  Ştiri interne

Felicitarea de Craciun

Dragi frați și surori!

Conducerea Uniunii Bisericilor Creștine Evanghelice Baptiste din Moldova vă adresează calde felicitări cu ocazia sărbătorii Nașterii Domnului Isus Hristos şi cu sosirea Anului Nou 2023!

„Iar nașterea lui Isus Hristos a fost aşa…” (Matei 1:18)

Timp de 20 de secole, din an în an creștinii au citat și repetat această scurtă propoziție. Și de fiecare dată această declarație a fost urmată de mărturia despre un eveniment unic din toate timpurile, venirea Mântuitorului în lume.

Mărturia despre nașterea Domnului Isus a adus multor oameni credință, speranță, pace, bucurie și dorință de a lăuda și mulțumi lui Dumnezeu!
Am văzut această stare la îngeri și am observat această stare la păstorii din Betleem.

„Și deodată, împreună cu îngerul s-a unit o mulțime de oaste cerească, lăudând pe Dumnezeu și zicând: Slavă lui Dumnezeu în locurile preaînalte și pace pe pământ între oamenii plăcuți Lui.” (Luca 2:13-14)
„Şi păstorii s-au întors, slăvind şi lăudând pe Dumnezeu pentru toate cele ce auziseră şi văzuseră şi care erau întocmai cum li se spusese.” (Luca 2:20)
Mărturia despre nașterea Domnului Isus continuă și astăzi să aducă multor oameni credință, speranță, pace, bucurie și dorință de a lăuda și mulțumi lui Dumnezeu!
Vă îndemnăm să transmiteți această veste minunată tuturor oamenilor! Și fie ca toți cei ce aud să cunoască și să creadă „… că Isus este Hristosul, Fiul lui Dumnezeu; și, crezând, să aveți viaţa în Numele Lui.” (Ioan 20:31)

Dumnezeu să vă binecuvânteze familiile și slujirile pe care le îndepliniți!

Am convenit împreună cu Consiliul UB CEB din Moldova ca anul 2023 să fie numit Anul Misiunii. Vă îndemnăm să intrăm cu toții în Noul An cu săptămâna de rugăciune, în strânsă părtășie cu Dumnezeu şi în unitate cu toate bisericile!

Crăciun fericit şi un An Nou cu multe binecuvântări!
Cu dragoste în Cristos, ai voștri frați, Nicolae Vozian, Ion Miron, Serghei Ghermanov