DESCHIDEREA Conferinţei Pastorale: “Înnoirea Spirituală a Slujitorului” 2015

3,190 vizualizari

_DSC3760

Muzică corală, mărturii, studiu biblic şi părtăşie sunt elementele de care se bucură peste 200 de persoane în cadrul Conferinţei Pastorale: „Înnoirea Spirituală a Slujitorului” 2015. Timp de două zile, pastorii din ţară alături de soţiilor lor vor studia intensiv Epistola către Coloseni.

Conferinţa este găzduită de Tabăra “Brăduleţ” din Vadul lui Vodă şi are ca vorbitori principali pastorii Bisericii Baptiste „Valleydale”, Jason Dees şi Ross Robinson din oraşul Birmingham, Alabama SUA.

_DSC3774

În deschiderea Conferinţei, cei peste 200 de participanţi s-au bucurat de un program solemn de muzică corală şi mărturii a tinerilor din Biserica „Viaţa Nouă” din Tiraspol. Vocile perfecte, care au înălţat măreţia Numelui lui Dumnezeu, au transformat atmosfera de tabără într-o închinare solemnă înaintea lui Dumnezeu, atingând cele mai sensibile coarde ale inimii.

DSC09193

În prima sesiune pastorul Jason Dees, tradus de pastorul Valeriu Ghileţchi, a provocat participanţii să descopere autoritatea supremă a Domnului Isus. Supremaţia asupra tuturor lucrurilor din univers, care ne dă încredinţarea că slujind, predicând, trăind prin credinţa în El nu putem fi doborâţi de nimic:

„Isus este suprem asupra universului, suprem asupra naturii, suprem asupra morţii, suprem asupra dragostei, suprem oricărei cunoştinţe, suprem asupra Bisericii. Isus controlează natura, El decide când vine moartea, El oferă o dragoste care nu poate fi comparată cu niciun sentiment uman şi Isus are o înţelepciune, care întrece orice cunoştinţă omenească. Dacă vom cunoaşte în mod real pe acest Isus, atunci şi trăirea noastră va fi asemenea modelului lăsat în Evanghelii de Domnul Isus”, a declarat pastorul senior la Valleydale Church, Jason Dees.

DSC09199

Prima zi din programul Conferinţei pastorale: „Înnoirea Spirituală a Slujitorului” a fost doar o scurtă introducere într-o călătorie fascinantă prin Epistola către Coloseni. În următoarele trei zile, slujitorii din ţară vor învăţa toate aspectele slujirii în baza acestei cărţi în raport cu Dumnezeu, cu Domnul Isus, cu Duhul Sfânt, cu membrii Bisericii pe care o păstoreşte, cu oamenii nemântuiţi.

Conferinţa Pastorală: „Înnoirea Spirituală a Slujitorului” este cel de-al doilea eveniment de talie naţională de pe agenda Anului Înnoirii 2015. Mai multe detalii despre evenimentele din seria Anului Înnoirii puteţi urmări AICI.

You may also like...