A șasea scrisoare din partea conducerii Uniunii catre bisericile CEB

583 vizualizari

Data 03.12.2020

Dragi frați și surori,

Har vouă și pace de la Dumnezeu, Tatăl nostru și de la Domnul Isus Hristos!

Mulțumim lui Dumnezeu pentru toate lucrurile și în special pentru promisiunile Lui scumpe pe care le avem în Cuvântul Său. Ne bucurăm și de aceste vremuri de încercare, cu speranță privim în viitor și spunem cu încredere: Cei ce cunosc Numele Tău, se încred în Tine, căci Tu nu părăsești pe cei ce Te caută, Doamne!”

(Psalmul 9:10)

Pe data de 27 noiembrie, comisia națională extraordinară de sănătate publică (CNESP) a declarat stare de urgență în sănătate publică pe întreg teritoriul Republicii Moldova, din 30 noiembrie 2020 până pe 15 ianuarie 2021.

De aceea, conducerea Uniunii Bisericilor CEB din Moldova vine cu următoarele recomandări:  

  1. Continuăm să ne rugăm Domnului și să mijlocim pentru țară, pentru biserici și unii pentru alții. Ne rugăm fiind consecvenți și cu credință, aceasta este una dintre dovezi că suntem parte din Trupul Domnului Isus care este

Biserica. ”Faceți în toată vremea, prin Duhul, tot felul de rugăciuni și cereri. Vegheați la aceasta, cu toată stăruința și rugăciune pentru toți sfinții!” (Efeseni 6:18)

  1. Continuăm să slujim lui Dumnezeu, folosind darurile spirituale și bunurile materiale pentru a predica Evanghelia oamenilor. Haideți să fim plini de râvnă în lucrul Domnului și să folosim toate „ușile deschise” pentru slujire.În sârguință, fiți fără preget. Fiți plini de râvnă cu duhul. Slujiți Domnului.” (Romani 12:11)
  2. Continuăm să respectăm atât prevederile CNESP, cât și deciziile autorităților publice locale legat de pandemia Covid-19. Urmăriți informațiile oficiale ale Ministerului Sănătății și nu instrucțiuni cu caracter dubios.

Oricine să fie supus stăpânirilor celor mai înalte, căci nu este stăpânire care să nu vină de la  Dumnezeu. Și stăpânirile care sunt au fost rânduite de Dumnezeu.” (Romani 13:1)

Dumnezeu să vă binecuvânteze cu pace, cu înțelepciune în decizii, să vă protejeze de tot ce este rău!

„Și Dumnezeul meu să îngrijească de toate trebuințele voastre, după bogăția Sa, în slavă, în Isus Hristos. A lui Dumnezeu și Tatăl nostru să fie slava în vecii vecilor! Amin.” (Filipeni 4:19-20)

În rugăciune, ai voștri frați:

 

Nicolae Vozian  ,  Episcopul    Uniunii BCEBM

Ion Miron, Secretar Executiv al Uniunii BCEBM

Serghei Ghermanov,  Episcop adjunct al  Uniunii BCEBM

                                                                   

You may also like...