BIOGRAFIE Natan Mladin: Pasionat de descoperirea tainelor lui Dumnezeu

3,758 vizualizari

MOTO: ” …taina lui Dumnezeu Tatăl, adică Hristos, în care sunt ascunse toate comorile înţelepciunii şi ale ştiinţei.”
Coloseni 2:2-3

Natan Mladin este Asociat al organizației RZIM România și se află în ultimul an de doctorat la Queen’s University of Belfast, Marea Britanie, cu o teză în teologie și teatru.

A tradus șapte cărți din engleză în română, și este autorul a mai multor articole de specialitate și recenzii. Locuiește în Londra împreună cu soția sa, Ligia-Maria, cu care este căsătorit de 6 ani, și este membru activ în echipa de slujire a Canada Water Church, o biserică evanghelică plantată de curând în zona centrală a Londrei. Îl încântă, și totodată preocupă prezentarea convingătoare a credinței creștine în cultura contemporană.

NOTE editoriale:

Până astăzi îmi aduc aminte cu câtă încântare am subliniat în Biblia mea vișinie versetul acesta la 20 ani. A fost un moment de descoperire și de iluminare interioară cum nu mai cunoscusem până atunci. Înțelegeam pentru prima oară că Isus Cristos nu e doar „Mântuitorul meu personal”, ci și sursa adevărului, binelui și frumuseții împrăștiate copios în lume; că în El sunt toată înțelepciunea și toată știința universului și că mântuirea se referă la mult mai mult decât doar la sufletul și păcatul meu.

De la acea descoperire încolo mi-am început călătoria de cunoaștere a „imaginii de ansamblu” a credinței creștine, a firului roșu care străbate și dă unitate Bibliei. Până astăzi, una dintre pasiunile mele este să-i ajut pe oameni, și în special pe tineri, să vadă „imaginea de ansamblu” a Evangheliei și să-și descopere rolul în „marele proiect” al lui Dumnezeu .

You may also like...