Anul Înnoirii Spirituale,  Slides,  Tineret. Anunțul evenimentelor,  Tineret. în slujire

APOLOGETUL Alexandru Gîrbu vine la Conferinţa de Tineret: “Înnoire Spirituală” 2015

VIDEO Mesajul pastorului Alexandru Gîrbu la CNT 2014

ALEXANDRU GÎRBU, pastorul Bisericii „Betania” din Chişinău şi profesor, apologet la Universitatea “Divitia Gratiae”. S-a născut și a crescut în or. Chișinău într-o familie de ortodocși. În 1989, pentru prima dată a luat în mână o Biblie. S-a pocăit și a primit botezul în Biserica „Betel”, or. Chişinău în 1990. În 1994, a absolvit școala de misiune din Chișinău în cadrul UBCEB din Moldova.

În 1996, a absolvit Universitatea Creștină din Sankt-Petersburg, iar în 2002 a obţinut titlul de magistru (TCM, Austria).

Din 1996, este profesor la Colegiul Teologic Pedagogic din Chișinău, susținând mai multe prelegeri pe teme cum ar fi: teologie sistematică, apologetică, religiile lumii. În anii 2004-2006, slujeşte în calitate de păstor al colegiului (decan pe studenți).

Din 1996, a început slujirea ca lider de tineret în Biserica “Betel” din Chişinău, iar în 1999, a fost ordinat ca păstor în această biserică. La moment slujește ca păstor în biserica “Betania” din Chișinău.

Este căsătorit, educă trei copii. Predică Evanghelia, predă lecții și conferințe în diferite biserici din Moldova, Ucraina, Rusia, Statele Unite, Europa și CSI.