Conferinţa Pastorală: “Înnoirea Spirituală în slujire” GALERIE FOTO

1,631 vizualizari

IMG_8555-001

Conferinţa Pastorală: “Înnoirea Spirituală în slujire” este al doilea eveniment de talie naţională de pe agenda “Anului Înnoirii Spirituală” 2015. La evenimentul găzduit de Tabăra “Brăduleţ” din Vadul lui Vodă au venit peste 100 de păstori, alături de soţiilor lor.

Evenimentul a fost organizat de Uniunea Bisericilor Creştine Evanghelice Baptiste în colaborare cu Biserica Baptistă “Valleydale” din Berminghem, Alabama SUA. Timp de trei zile, cei peste 200 de participanţi au studiat intensiv Epistola către Coloseni scrisă de Apostolul Pavel când se afla în închisoare.

Vorbitorii principali au fost pastorii Bisericii “Valleydale”, Jason Dees şi Ross Robinson. Câteva momente de la DESCHIDEREA acestui eveniment puteţi vedea AICI.

Cu mai multe detalii vom reveni pe parcurs. Urmăriţi site-ul Uniunii Baptiste şi reţelele de socializare, pentru a beneficia de mesajele AUDIO şi VIDEO înregistrate la această conferinţă. În acest post, bucuraţi-vă de momente unice de la acest eveniment surprinse în imagini FOTO:

You may also like...