Slides,  Ştiri interne

Peste 40 de studenți au absolvit în acest an Universitatea ”Divitia Gratiae”

Peste 40 de studenți au absolvit în acest an Universitatea ”Divitia Gratiae”. Evenimentul a avut loc la data de 1 iunie, la care au participat familiile, prietenii absolvenților și profesorii care au fost călăuza studenților pe parcursul studiilor.

În cadrul programului, profesorii i-au îndemnat pe studenți să nu uite de misiunea pe care o au, cea de a sluji și de a avea un caracter potrivit unui creștin. Fiecare, în prag de despărțire, le-a dat un ultim sfat pentru drumul pe care le stă în față deja foștilor studenți.

Absolvenții, la rândul său, au ținut să le mulțumească dascălilor pentru tot efortul și timpul pe care l-au investit în fiecare dintre ei. Aceștia au mărturisit că sunt bine pregătiți și motivați pentru a aplica tot ce au învățat pe parcursul anilor de studii în cadrul Universității.

“Sunt foarte mulțumit de Universitate, întotdeauna mi-a plăcut aici. Pe parcursul anilor de studiu, mi-am creat valori creștine, am început mai mult să mă implic în slujire. Profesorii ne-au învățat nu doar prin materialul pe care îl predau, ci și prin propriu exemplu. Universitatea aceasta este unică prin faptul că sunt studenți de diferite naționalități, începi să înțelegi și modul lor de gândire, și prin asta se dezvoltă și propria persoană”,  a menționat unul dintre absolvenți.

La eveniment au fost prezenți și oaspeți dintre cei care susțin activitatea Universității și au avut cuvânt de felicitare pentru absolvenți.

 

Amintim că în cadrul Universității sunt patru facultăți: ”Teologia pastorală”, ”Studii interculturale”, ”Asistență socială” și ”Management”, unde studenții sunt pregătiți de profesori bine echipați, deținători de diplome de master și chiar și de doctor. O mare parte sunt din străinătate și toți dispun de pregătire spirituală și academică înaltă.

Programele de admitere au loc în perioada 1 august – 1 septembrie.