Conferinţa Naţională la Bălţi cu tema: “Dedicare lui Dumnezeu”

1,445 vizualizari

cover-conf-balti_edit

În perioada, 18-20 noiembrie, Comunitatea de Bălţi invită Bisericile Evanghelice Baptiste din zona de nord la Conferinţa Naţională “Dedicare lui Dumnezeu”.Evenimentul este organizat în perioada secerişului, când toată lumea strânge roadele în contextul în care toate Bisericile Baptiste sărbătoresc toamna Ziua Mulţumirii. Scopul evenimentului este de a mulţumi pentru grija lui Dumnezeu şi a învăţa să ne rededicăm viaţa în mâna Lui de Tată.

Vorbitorii evenimentului sunt: Alexandru Gârbu (Moldova), Viorel Iuga (România), Iurie Sipco (Rusia), Vitalie Fedula (Moldova), Serghei Sipco (Rusia) şi Eugenia Podoleanu (Moldova). De asemenea, în calitate de vorbitor la această conferinţă va participa și episcopul Uniunii Baptiste, Ion Miron.

Conferinţa se va desfăşura după următorul program:

  • 18 noiembrie, vineri 18:00 – 20:30 – Deschiderea oficială a Conferinței;
  • 19 noiembrie, sâmbătă 08:00 – 09:00 – Înregistrarea participanților;
  • 09:00 – 20:00 – Ziua principală a lucrărilor conferinței, program muzical special, mesajele vorbitorilor invitați;
  • 20 noiembrie, duminică 9:00 – 11:00 – Servicii de evanghelizare cu participarea fraților musafiri la bisericile “Betania”, “Covceg”, “Emanuel” și “Golgota”;
  • 20 noiembrie, duminică 16:00 – 17:30 – La Biserica “Covceg”, serviciu de închinare cu participarea Episcopului Ion Miron în cadrul căruia se va oficia Cina Domnului;
  • 20 noiembrie, duminică 18:00 – 20:30 – Serviciu de tineret cu tema “Tinereţea dedicată lui Hristos”. La această întâlnire invităm toţi tinerii creştini din bisericile Uniunii Bisericilor CEB din Moldova.

Dacă aveţi posibilitate, nu pierdeţi această ocazie unică de a trăi o experienţă inedită cu Dumnezeu în mijlocul Comunităţii Bălţi la Conferinţa Naţională “Dedicare lui Dumnezeu”.

You may also like...