Daniela Cucereavii – Legamânt cu Tatăl meu Ceresc

2,329 vizualizari

Ziua de 21 august a fost poate pentru mulți o zi obișnuită, dar pentru mine a fost cea mai frumoasă zi din viața mea. În această zi binecuvântată am încheiat un Legământ cu Tatăl meu ceresc.

pimgpsh_fullsize_distr

Am avut harul să mă nasc într-o familie creștină și să copilăresc în Biserica Baptistă din Corjeuți. Dumnezeu a lucrat într-un mod minunat în viața mea, iar duminică, pe data de 21 august, în apa botezului, lângă tatăl meu pământesc, am mărturisit în fața martorilor văzuți și nevăzuți că îl voi sluji pe Hristos toată viața mea.

Alături de mine au încheiat Legământul cu Domnul încă opt frați și surori, cinci din biserica locală și trei din alte sate din comunitate. Ca invitați am avut doi frați din România: fratele Irinel Cazacu, păstor în Biserica “Elim” din Ploiești și fratele David Tătaru, student în anul patru la Facultatea de Teologie Baptistă din București. Ambii au vorbit din Cuvânt, iar fratele David L-a lăudat pe Domnul cu câteva cântări. De asemenea, surorile din grupul ”Adaia” și un grup de tineri din biserica locală au slujit pe Domnul prin cântări.

Botez

Fiecare candidat la botez a avut ocazia să-și împărtășească experiențele personale cu Dumnezeu, care i-au condus la acest pas important. Mărturiile au fost speciale, unele dintre ele chiar au făcut ochii tuturor celor prezenți să se umple cu lacrimi. Îmbrăcați în haine albe, cu zâmbete luminoase pe față, unul câte unul, am mărturisit credința noastră în apa botezului. Îngenunchiați în fața bisericii am mulțumit Domnului pentru această zi minunată. Apoi, am avut bucuria să ne împărtășim, pentru prima dată, din Masa Domnului și să ne simțim pe deplin doar ai Lui.

image (1a)

Ca motto al acestei zile am luat versetul din Ieremia 1:19, care spune: “Ei vor lupta împotriva ta, dar nu te vor birui; căci Eu sunt cu tine, ca să te scap, zice Domnul.”

You may also like...