Slides,  Ştiri interne,  Tineret. Anunțul evenimentelor

VENIŢI la întâlnirea de rugăciune: “Wake up for GOD – Trezeşte-te pentru Dumnezeu”

“Frumos este să lăudăm pe Domnul şi să mărim Numele Tău, Preaînalte, să vestim dimineaţa bunătatea Ta…”.

Psalmul 92:1-2

wakeupforgod cover

#WakeupforGOD sau #TrezeştetepentruDumnezeu este o iniţiativă născută în Ucraina. Aceasta presupune întâlniri de rugăciune într-un loc public din centrul oraşului dimineaţa înainte de a începe orice altă activitate. Rugăciunea este puterea care poate naşte dragoste şi pasiune pentru Dumnezeu, pentru oameni, pentru ţară, pentru vremurile pe care le trăim.

Fiecare dimineaţă înseamnă un nou început, iar fiecare început este bine să înceapă cu binecuvântarea lui Dumnezeu. Marii eroi ai Bibliei, dar în mod special Domnul Isus petrecea timp în rugăciune cu Tatăl noaptea sau în zorii dimineţii.

Vă provocăm să gustaţi din bunătatea Domnului alături de noi. Veniţi în fiecare zi de VINERI DIMINEAŢA la ora 07:00 în Parcul Ștefan cel Mare​ la HAVUZ pentru a petrece timp în închinare şi rugăciune.

VENIŢI să învăţăm cum să avem o viaţă devoţională cu Dumnezeu şi să mijlocim pentru diferite nevoi actuale.

VENIŢI în fiecare vineri DIMINEAŢA să proclamăm bunătatea Domnului în viaţa noastră şi să binecuvântăm ţara noastră prin rugăciune.

Dacă vrei şi tu să guşti din bunătatea Domnului? Vrei să te bucuri de părtăşie şi închinare prin rugăciune alături de alţi tineri? Te invităm alături de noi în fiecare dimineaţă de vineri, ora 07:00, la havuzul din Parcul Ştefan cel Mare. Urmăreşte toate anunţurile pe eventul creat pe FACEBOOK!

Pentru mai multe detalii puteţi contacta:
Doina Bejenaru​: 068685682
Alina Cataragă​: 068432119