START seminarelor cu scop de ucenicie: “Femeile de ieri, impact peste veacuri”

1,980 vizualizari

Agenda anului „Dedicării şi Credincioşiei lui Dumnezeu” este în plină desfăşurare. Departamentul Surorilor din cadrul Uniunii Bisericilor Creştine Evanghelice Baptiste (UBCEB) a dat startul seminarelor de ucenicie din anul 2016. Aceste întruniri vor cuprinde toate cele nouă comunităţi şi se vor desfăşura în baza noului ghid de studiu biblic pentru surori cu titlul: „Femeile de ieri-impact peste veacuri”.

seminarucenicie_dancu2016

Startul a fost în Comunitatea Hâncești, pe data de 23 ianuarie. Seminarul a fost găzduit de Biserica Baptistă din satul Dancu şi a adunat în jurul Cuvântului lui Dumnezeu aproximativ 120 de femei.

seminarucenicie2016

Al doilea punct de pe agenda surorilor a fost Comunitatea Chișinău. Evenimentul a avut loc în Biserica „Vocea Adevărului” din or. Chişinău, la care au participat aproximativ 100 de femei de toate vârstele.

semucen2016_golosistini

“Anul 2016 în cadrul UBCEB RM este considerat anul „Dedicării și Credincioșiei lui Dumnezeu”. Ne dorim ca în anul acesta să reflectăm asupra acestor adevăruri și să învățăm practicarea credincioșiei față de Dumnezeu, față de familie, față de chemare aşa cum ne învaţă Cuvântul: „Iată cum trebuie să fim priviți noi: ca niște slujitori ai lui Hristos și ca niște ispravnici ai tainelor lui Dumnezeu. Încolo, ce se cere de la ispravnici ai tainelor lui Dumnezeu. Încolo, ce se cere de la ispravnici este ca fiecare să fie găsit credincios în lucrul încredinţat lui”. (1 Corinteni 4:1-2)

În cadrul acestor întâlniri vom studia două femei, mame cu impact peste istorie: Abia și Atalia. La aceste evenimente invităm cu mare drag: soțiile slujitorilor, surorile responsabile cu ucenicele sale, femei tinere și domnișoare, femei mature-oricine este interesat de învățarea, trăirea și transmiterea Cuvântului lui Dumnezeu este binevenită. Vom petrece un timp binecuvântat în Cuvânt și în părtășie unele cu altele. Scumpe surori, vă îndemn să trecem prin școala femeilor Bibliei unele cunoscute, altele mai puțin cunoscute, unele cu impact pozitiv, altele cu impact negativ. Să ne aprofundăm în Cuvânt, descoperind lucruri vechi și lucruri noi, întotdeauna proaspete, pline de înțelepciune și putere transformatoare”, ne-a împărtăşit Eugenia Podoleanu.

semucen2016

 Urmează încă 7 seminare. Vedeţi orarul atașat. Vă așteptăm să fiți parte a acestei binecuvântate lucrări.

orarulseminarelor de ucenicie

You may also like...